Ми най вероятно, понеже иначе трябва да ти кажат, че кутията е 10 ~ 11литра, но те немогат да източат цялото, а ще източат само толкова колкото могат, без да свалят кутията (щото иначе панаира е голям) и следователно ще налеят толкова колкото са изтокли и ще ти сменят филтъра.
Ако ти кажат, че при смяна на двигателното масло, което в случая събира 4л., те са в състояние да източат 2л. и съответно със старите 2л. да ти смесят и новите 2л., дали ще се навиеш да си смениш маслото при тях

?
Чесно казано, ако нямаш никакви оплаквания от кутията..... шумове, превключва си от свободна на директна и задна без да потскача, без да се чуди, скърца или нещо от сорта. Превключва си скоростите нормално, при по-голямо натоварване, няма някакво придърпване (защото аз съм се возил в пасат тази година с проблемна кутия, който при голямо натоварване (пълна газ) в диапазона 3000 ~ 4000 оборота) се получава кофти придърпване) си карай колата и си свиркай и не се вкаравай във филми, че може здравата кутия да ти я развалят.
Пак повтарям, невиждам как това масло може да се износи и да изгуби смазочните си свойства, ако няма течове, то маслото няма къде да отиде.