Колата загрява след смяна на гарнитура на главата
- _Impuls_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колата загрява след смяна на гарнитура на главата
Като си сменял гарнитура прави ли воден тест на главата да не е пукната . Вземи един аерометър и виж колко бара е налягането в охладителната система.
Мисля,че направиха някакъв тест на главата,но не съм сигурен дали е точно воден.Ремъците са добре днеска ги погледнах.Днеска като карах не е вдигала повече от 90,но и не съм влизал в задръствания.
- wizardone
- Автомобил:
- Двигател:
Хъммм, аз да си кажа при мен си държи и на дълъг път 90 градуса(на доста топло време). Така като чета това не е напълно нормално?? И при мен перката се включва на 90 градуса точно, но охлаждане не следва
. Като цяло съм забелязъл, че 95-100 градуса е нормалната работна температура на моята кола.
. Като цяло съм забелязъл, че 95-100 градуса е нормалната работна температура на моята кола.Re: Колата загрява след смяна на гарнитура на главата
95-100 не е ли много за АБС ....не трябва ли да е точно на 90 и там да си стои и перката първа степен включва на 92
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
за никой двигател не е проблемOrlio написа:95-100 не е ли много за АБС ....не трябва ли да е точно на 90 и там да си стои и перката първа степен включва на 92
- mania_n
- Автомобил:
- Двигател:
ами сега чета и аз това което сте писали ...та преди време и аз правих ремонт на моя ABS
и като се замисля-нормална е раб.темп на мотора-градско ,пък и лятото е между 90-100 , а иначе 1-вата степен се вкл.точно на 92градуса а II-та на 106 ( смисъл сложил съм си отделен тем.датчик защото този който е на таблото не отчита с такава точност.....

-
nepreklonniq
- Автомобил:
- Двигател:
По точно е, че гърба на ремъка - пистовия е върху шайбата на помпата и то с гладката си част!!! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”