Нямам никави проблеми с легналите полицаи, поне досега и поне през тези които съм минал. Проблема се явява от предните калобрани, просто са дългички и някъде закачат леко.
Определено съм на мнението, че колата изглежда по-добре без калобрани, особенно със спортно окачване и големи джанти с гуми, но.... има едно голямо но, немога да понасям мизерията по нашите пътища да ми се лепи по вратите особенно на този тъмен цвят, а с тези големи гуми направо на тавана я качва

. През която и улица да минеш, все ще се намери някой, който е решил да си измие двора или нещо от сорта, или ще са оплескали цялата улица от ВИК. Ако беше светъл цвят - сребристо определено нямаше да ги има въобще, понеже се откоряват много и грозят, но при тъмното ефекта от загрозяването е по-малък, понеже се прелива с цвета - донякъде.
Калобраните ми спестяват доста автомивки, не толкова като пари, колкото като време, което нямам, понеже сам си мия колата..... щото са неможковци - абсолютно навсякъде.
Та пълно щастие няма...... затова и съм направил този компромис. Калобраните ще останат на колата, освен ако нямам сериозни проблеми с опиране по пътя или неравности. За сега няма, дано и да няма занапред.
Следващо нещо..... несъм планирал

. Въртят ми се идеи за R32 фарчета - задължително без Ейнджъл Айс, още нямам никаква идея дали да са черни или хромирани, но сърце не ми дава, понеже моите са чисто нови Валеота на 7 месеца

.
написано от
@morfei1