Danny boy написа:Карай си хондата,аз бих взел нея.
Карал съм акорд, и имам по- добри впечатления от него! В6 - не е особено сполучлив, бих ти препоръчал В5.5 но там е друга бира. Но тобкова от скромния ми опит.
Danny boy написа:Карай си хондата,аз бих взел нея.
arrougance написа:Гаранционно са ремонтирали копче на ръчната
feikot написа:Някъде бях чел че доста хора имат проблем с това копче, явно е не детска а бебешка болест.Толкова масов дефектИ още нещо ме учудва,как нова кола ( пределно ми е ясно качеството на изработка ) да гори масло е братчед.За кво говорим ТАТА или Хуаншинкай.Това е фауве все пак водещ световен автомобилопроизводител.Е почвам вече да се дразня.Човек се лишава малко или много от нещо за да кара такава и такава кола,и се почват проблемите, въпреки че е ФАБРИЧНО НОВА.
dancing_niki написа:Нали вече ви казах, че първите 2.0 TDi след гаранционно някои си духат гарнитурите на главатаПросто, за да са конкурентно способни някой производители пооскубват някои модификации на някои модели и така. Защо не си чул такива работи за някоя S-class или А8 примерно, въпреки, че ако се разровиш може и за тях какви ли не куриози да се намерят. С тия таратайки в днешно време вече и с тях си е до късмет, а за кола на старо... там и боб да мяташ не се знае какво ще излезне
В крайна сметка е важно как се подхожда към покупката. Тръгне ли се на кестерме... до никъде няма да го докара
IIvanov написа:Тука изобщо няма място за други марки автомобили:)Аз лично и да имам информация за акорда,няма да ти дам защото тук е форум за VW!
StreetThug16V написа:хем е с много по-качествена изработка.
feikot написа:StreetThug16V написа:хем е с много по-качествена изработка.
От Пасата ??? За кой модел става въпрос ?
feikot написа:Да си дойдем на думата.Но предполагам че от март 2005 все ще са го пооправили, все пак минаха даже 4 години от пускането му.За 4 години много неща се променятдано да са в положителна насока.Б5 или даже 5.5 е много по добър вариант.С фул екстри за 20ина хил и си ти.
restless написа:feikot написа:Да си дойдем на думата.Но предполагам че от март 2005 все ще са го пооправили, все пак минаха даже 4 години от пускането му.За 4 години много неща се променятдано да са в положителна насока.Б5 или даже 5.5 е много по добър вариант.С фул екстри за 20ина хил и си ти.
Затова теста на Аутобилд за В6-цата беше със заглавие "вечния пациент"
Пасата е по-добра за возене, Акорда е за каране, а най-важното е коя ти харесва повече и за какво ще я ползвашотвън... кел файда ако нямаш грам проблеми ако колата не те кефи. Покарай и двете и с бензин и с нафта. Никой не може да ти даде гаранция кое ще се счупи кое не.