dinkonikolaev написа:каквото ида прекарваш каквито и кабели задължително гнездо с бушонче поне 20А масата си я хвашташ от копето +от акомулатора и това трансмитерче не хаби кой знае колко ток.Има запалки по битака за по 5-7 лв ако искаш вземи си такава и си я вгради в таблото като не забравяш за бушона !!!!!!
feikot написа:За трансмитер-15 Атая чикия какво консумира толкова 2-5 максимум.Ако горят сложи си 10, но с толкова голям предпазител най много да печеш кебапчета на колата.
feikot написа:Е да но само си помисли запалката колко количество ток консумира,за да се нагрее, и тая джаджа колко иска.Ако имах подръка щях да го премеря,ама трансмитер даже и не съм докосвал /опазил ме бог/
kojuharov написа:Виж сега това повече 5А предпазител не му трябва, консумацията му е смешна. А за транзмитера - вземи си купи един женски цокъл, демек това дето в него пьхаш въпросната запалка. Тук във Варна ги има по магазините, ако не намериш не обърнах внимание от къде си, Пиши ще ти пратя струва 3 лева. Дърпаш едно плусче от кумолатора и едно минусче от корпуся скриваш всичките лайна в жабката само запомни всичко трябва да се третира сериозно здрави спойки и връзки. Виждал съм как се подпалва кола от една лампичка. Ако не си сигурен пиши ми аз вече съм го правил ще ти помогна с подробно обяснение.
feikot написа:За трансмитер-15 Атая чикия какво консумира толкова 2-5 максимум.Ако горят сложи си 10, но с толкова голям предпазител най много да печеш кебапчета на колата.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта