И аз накрая да се похваля...

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
nepreklonniq
Автомобил:
Двигател:

Re: И аз накрая да се похваля...

Мнениеот nepreklonniq » Чет 28 май 2009 20:07

The_MachineБлагодаря за мнението и съвета ти в моята тема, но искам само да кажа , че Старгаз има такъв изпарител на колата на баща ми и той излезе доста по читав от моя Ловато, та затова и пиша теми тук!!! Не е важно на каква цена идва като стока при теб, по-важно е, че не вони от него на газ, като изгасиш двигателя, А разхода, който дава е много по за предпочитане пред Ловатото ми, което уж е "оригинално", както казаха газаджиите!!!!

Потребителски аватар
looki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот looki » Нед 31 май 2009 0:20

много ми е интересно как го смятяте тоэи разход 13,15/100гаэ ,тва просто не са реални стойности мен BMW-то не ми харчи толкова ....нямям идея кво засичате и как .Съгласен съм че натоварен трафик ,голям град ама прекалено е ,два дни ръчкане в София 10,11 /100 верно ,a golfa сигурно и по малко

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 31 май 2009 1:11

looki написа:много ми е интересно как го смятяте тоэи разход 13,15/100гаэ ,тва просто не са реални стойности мен BMW-то не ми харчи толкова ....нямям идея кво засичате и как .Съгласен съм че натоварен трафик ,голям град ама прекалено е ,два дни ръчкане в София 10,11 /100 верно ,a golfa сигурно и по малко

Явно ти е икономично бмв-то :)
Не винаги в големия град разхода е по висок. Зависи по кое време се кара, от къде минаваш, и как караш :wink:
Последно със 65 литра минах 745км от които само 40 градско. При положение че въобще не съм гонил икономия, съм доволен от разхода :да:
Ама в града си гори много и няма оправяне. Мисля да сменям мембраните.

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Нед 31 май 2009 7:02

С разлика, че BMW-то е с електроника, а не с тъп карбуратор. Иначе и моя голф харчи 11 и то на ръчка от както се постопли времето, но това е просто защото не карам в центъра в бруталните задръствания.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 24 юни 2009 21:45

Разхпда промени ли се след смяната?

Ами тоя разход ми е след смяната. :banana

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Чет 25 юни 2009 7:46

Winner25 написа:.....
Последно със 65 литра минах 745км от които само 40 градско. При положение че въобще не съм гонил икономия, съм доволен от разхода :да:
Ама в града си гори много и няма оправяне. Мисля да сменям мембраните...

Разхода ти идва 8.72 какво по малко му търсиш и то на газ . Аз мойта посмъртно не мога да я смъкна под 10 :screwy , До крушуна и обратно с клима/по изключение иначе не я ползвам/ са около 260 км плюс още 100 градско .... 40 литра газ -- 11.1 разход.А само градско отива 14 ++ , аз съм с едни къси скорости :banghead: :banghead: , и това има значение .

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Чет 25 юни 2009 22:41

red rider написа:
Winner25 написа:.....
Ама в града си гори много и няма оправяне. Мисля да сменям мембраните...

Разхода ти идва 8.72 какво по малко му търсиш и то на газ . Аз мойта посмъртно не мога да я смъкна под 10 :screwy , До крушуна и обратно с клима/по изключение иначе не я ползвам/ са около 260 км плюс още 100 градско .... 40 литра газ -- 11.1 разход.А само градско отива 14 ++ , аз съм с едни къси скорости :banghead: :banghead: , и това има значение .

Не се оплаквам изобщо от разхода :)
Ама в началото ми гореше около 12 в града, а зимата 13-14 максимум. А тази зима под 15 не съм падал, а лятото си гори 13-13,5. Отделно се изгуби динамиката. След продължително пътуване се пооправя за малко. Затова мисля да прегледам какво е състоянието на изпарителя :wink:

Върни се в “Автогазови уредби”