И аз накрая да се похваля...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: И аз накрая да се похваля...
The_MachineБлагодаря за мнението и съвета ти в моята тема, но искам само да кажа , че Старгаз има такъв изпарител на колата на баща ми и той излезе доста по читав от моя Ловато, та затова и пиша теми тук!!! Не е важно на каква цена идва като стока при теб, по-важно е, че не вони от него на газ, като изгасиш двигателя, А разхода, който дава е много по за предпочитане пред Ловатото ми, което уж е "оригинално", както казаха газаджиите!!!!
много ми е интересно как го смятяте тоэи разход 13,15/100гаэ ,тва просто не са реални стойности мен BMW-то не ми харчи толкова ....нямям идея кво засичате и как .Съгласен съм че натоварен трафик ,голям град ама прекалено е ,два дни ръчкане в София 10,11 /100 верно ,a golfa сигурно и по малко
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
looki написа:много ми е интересно как го смятяте тоэи разход 13,15/100гаэ ,тва просто не са реални стойности мен BMW-то не ми харчи толкова ....нямям идея кво засичате и как .Съгласен съм че натоварен трафик ,голям град ама прекалено е ,два дни ръчкане в София 10,11 /100 верно ,a golfa сигурно и по малко
Явно ти е икономично бмв-то

Не винаги в големия град разхода е по висок. Зависи по кое време се кара, от къде минаваш, и как караш

Последно със 65 литра минах 745км от които само 40 градско. При положение че въобще не съм гонил икономия, съм доволен от разхода

Ама в града си гори много и няма оправяне. Мисля да сменям мембраните.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
С разлика, че BMW-то е с електроника, а не с тъп карбуратор. Иначе и моя голф харчи 11 и то на ръчка от както се постопли времето, но това е просто защото не карам в центъра в бруталните задръствания.
Разхпда промени ли се след смяната?
Ами тоя разход ми е след смяната.

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Winner25 написа:.....
Последно със 65 литра минах 745км от които само 40 градско. При положение че въобще не съм гонил икономия, съм доволен от разхода![]()
Ама в града си гори много и няма оправяне. Мисля да сменям мембраните...
Разхода ти идва 8.72 какво по малко му търсиш и то на газ . Аз мойта посмъртно не мога да я смъкна под 10

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
red rider написа:Winner25 написа:.....
Последно със 65 литра минах 745км от които само 40 градско. При положение че въобще не съм гонил икономия, съм доволен от разхода![]()
Ама в града си гори много и няма оправяне. Мисля да сменям мембраните...
Разхода ти идва 8.72 какво по малко му търсиш и то на газ . Аз мойта посмъртно не мога да я смъкна под 10, До крушуна и обратно с клима/по изключение иначе не я ползвам/ са около 260 км плюс още 100 градско .... 40 литра газ -- 11.1 разход.А само градско отива 14 ++ , аз съм с едни къси скорости
![]()
, и това има значение .
Не се оплаквам изобщо от разхода

Ама в началото ми гореше около 12 в града, а зимата 13-14 максимум. А тази зима под 15 не съм падал, а лятото си гори 13-13,5. Отделно се изгуби динамиката. След продължително пътуване се пооправя за малко. Затова мисля да прегледам какво е състоянието на изпарителя

Върни се в “Автогазови уредби”