soxy__ написа:кола на 16 години на 150 000 км. , като погледна подобни обяви и избухвам в смях. Сигурно и тази е карана от дядо до магазина, но я продават защото е умрял
soxy__ написа:малко ми е безмислено началото с банковите затруднения като се има предвид че колите са на приблизително еднакви пари, пък и 80 са мн здрави и при положение че неговата е перфектна не виждам смисал в цялата врътка, но колегата си е преценил
Rabbit_TDI написа:soxy__ написа:малко ми е безмислено началото с банковите затруднения като се има предвид че колите са на приблизително еднакви пари, пък и 80 са мн здрави и при положение че неговата е перфектна не виждам смисал в цялата врътка, но колегата си е преценил
- като знам що за мотор е ААЗ/въпреки ,че то и 1.6 не е цвете за мирисане/ и най-вече как гният Голф/Венто и колко стабилна кола е 80 ката ,нещо не виждам смисъла на тарнзакцията.Първо не се сещам кой знае кви пари ще и вземеш на 80ката ,а после като земеш Вентото като му напарвиш застраховка ГО ,обслужиш го....... май няма да спечелиш нищо.
Rabbit_TDI написа:+ разхода на гориво и че не върви ,но мисълта ми беше ,че от цялата транзакция по копуването и продаването няма да донесе пари.
Rabbit_TDI написа: колко стабилна кола е 80 ката ,нещо не виждам смисъла на тарнзакцията.Първо не се сещам кой знае кви пари ще и вземеш на 80ката ,а после като земеш Вентото като му напарвиш застраховка ГО ,обслужиш го....... май няма да спечелиш нищо.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта