Заслужава ли си това Венто TD?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
gandalfthegrey
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: AHU 1997

Заслужава ли си това Венто TD?

Мнениеот gandalfthegrey » Чет 28 май 2009 11:15

Здравейте,карам Audi 80(B4)Avant-1.6 101 hp :bowdown .Колата е перфектна,но поради "дребни" банкови :banghead: проблеми може да се наложи раздяла.Надявам се след решаването на проблема да останат пари колкото за едно Венто 1.9 ТД.Набелязал съм ето това:http://www.mobilen.bg/pcgi/photos.cgi.Знам ,че за тези пари има шанс да е проблемна кола.Въпроса ми е здрави коли ли са Вентото,четох теми ,но там се спореше TD или TDI много малко бе писано за здравината на моторите.Разходът не е проблем,след 11 бенз. :banghead: мога да понеса 7 дизел :applause: (даже мечтая за този разход).

gandalfthegrey

Re: заслужава ли си?

Мнениеот gandalfthegrey » Чет 28 май 2009 13:44

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Re: заслужава ли си?

Мнениеот ifidik » Чет 28 май 2009 21:04

страхотни коли са.имат само една забележка,повечето са от германия и са по гнили от опел

Потребителски аватар
marttyy
Автомобил: vw passat 5.5 1.9TDI
Двигател:

Re: Заслужава ли си това Венто TD?

Мнениеот marttyy » Съб 30 май 2009 21:41

сигурно е удряно това венто, защото е с предница от голф

danii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danii » Нед 31 май 2009 0:14

Мн. здрави колици като цяло и возят по добре от голфа. само вишж защо е с муцуна на голф а и капака нещо седи като отворен. И виж да не е Австрийка.

Потребителски аватар
soxy__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soxy__ » Нед 31 май 2009 0:27

кола на 16 години на 150 000 км. , като погледна подобни обяви и избухвам в смях. Сигурно и тази е карана от дядо до магазина, но я продават защото е умрял :D

danii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danii » Нед 31 май 2009 0:43

soxy__ написа:кола на 16 години на 150 000 км. , като погледна подобни обяви и избухвам в смях. Сигурно и тази е карана от дядо до магазина, но я продават защото е умрял :D

Колега километрите са ясни,но AAZта не го бъркат и 550 000км. въпроса е колегата да огледа добре колата и най вече шайбата на коляновия вал. иначе колицата за тия пари си е подарък и е с климатроник,ако не бъркам. :да:

Потребителски аватар
soxy__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soxy__ » Нед 31 май 2009 9:32

малко ми е безмислено началото с банковите затруднения като се има предвид че колите са на приблизително еднакви пари, пък и 80 са мн здрави и при положение че неговата е перфектна не виждам смисал в цялата врътка, но колегата си е преценил :D

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 01 юни 2009 9:02

soxy__ написа:малко ми е безмислено началото с банковите затруднения като се има предвид че колите са на приблизително еднакви пари, пък и 80 са мн здрави и при положение че неговата е перфектна не виждам смисал в цялата врътка, но колегата си е преценил :D

:да: - като знам що за мотор е ААЗ/въпреки ,че то и 1.6 не е цвете за мирисане/ и най-вече как гният Голф/Венто и колко стабилна кола е 80 ката ,нещо не виждам смисъла на тарнзакцията.Първо не се сещам кой знае кви пари ще и вземеш на 80ката ,а после като земеш Вентото като му напарвиш застраховка ГО ,обслужиш го....... май няма да спечелиш нищо.

danii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danii » Пон 01 юни 2009 23:16

Rabbit_TDI написа:
soxy__ написа:малко ми е безмислено началото с банковите затруднения като се има предвид че колите са на приблизително еднакви пари, пък и 80 са мн здрави и при положение че неговата е перфектна не виждам смисал в цялата врътка, но колегата си е преценил :D

:да: - като знам що за мотор е ААЗ/въпреки ,че то и 1.6 не е цвете за мирисане/ и най-вече как гният Голф/Венто и колко стабилна кола е 80 ката ,нещо не виждам смисъла на тарнзакцията.Първо не се сещам кой знае кви пари ще и вземеш на 80ката ,а после като земеш Вентото като му напарвиш застраховка ГО ,обслужиш го....... май няма да спечелиш нищо.

Кво му е на ААЗта бе колега като изключим проблема със шайбата за друг поне аз незнам.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 02 юни 2009 8:46

+ разхода на гориво и че не върви ,но мисълта ми беше ,че от цялата транзакция по копуването и продаването няма да донесе пари.

danii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danii » Вто 02 юни 2009 17:47

Rabbit_TDI написа:+ разхода на гориво и че не върви ,но мисълта ми беше ,че от цялата транзакция по копуването и продаването няма да донесе пари.

Ами щом 5л.на 100км. разход не ти харесва тури му пепел. иначе за другото си прав.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Вто 02 юни 2009 19:11

Rabbit_TDI написа: колко стабилна кола е 80 ката ,нещо не виждам смисъла на тарнзакцията.Първо не се сещам кой знае кви пари ще и вземеш на 80ката ,а после като земеш Вентото като му напарвиш застраховка ГО ,обслужиш го....... май няма да спечелиш нищо.

Audi 80(B4)Avant-1.6 101 hp това ауди не е като 80 за което ти се сещаш, особенно с тоя ADA мотор трябва да е поне 95 година и на цена са като пасат Б4 прай си сам сметка колко му е кяра

gandalfthegrey

Мнениеот gandalfthegrey » Сря 03 юни 2009 22:46

Благодаря на всички,отказах се .За тези които се чудят какво щях да спечеля:
1.Дизел-мога да си намирам на тънко.
2.липса на кредит (кеф)
3.наличие на климатик (вечен кеф)
Отказаме наличието на ръжда по тези коли;страхът от дизел за 2000 лв.;не особенно желание да се разделиш с нещо което е добро и ти доставя удоволствие(изключваме разходът).Това е за сега ,отново благодаря на всички.

Върни се в “Дизелови агрегати”