Явно имаме "социални грижи" и се прави най-доброто за децата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Явно имаме "социални грижи" и се прави най-доброто за децата
То е ясно,че ние си чешаме езиците,и пръстите тук,но от това файда няма.Нито се чува нито се вижда.Развали ми се целия ден след като го видях това.Личниоте отношения на майката и бащата не ме интересуват,жал ми е за дечицата,защото с това им се уврежда психиката,и това им вреди.Тези дечица ще живеят цял живот с този спомен,от опит го казвам.Не трябва деца да страдат заради глупостта на техните родители.
Последна промяна от rosen79 на Пет 29 май 2009 7:57, променено общо 1 път.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
group® написа:groznika написа:... че ако бях на негово място бих се борил по същия начин!
Естествено, че всеки истински баща би се борил, но не и по този начин и пред очите на децата!
Напротив. И пред тях и пред всеки, с всички налични законни и незаконни средства! Крив или прав не бих допуснал да ми ги отнемат.
В този ред на мисли няма какво да очерняме човека. Действията му са съвсем обясними и разбираеми.
Иначе до колкото разбрах бащата вече е бил осъден на всички инстанции за международно отвличане и е бил длъжен да върне децата в Полша. Издаден е и изпълнителен лист от нашите магистрати за незабавна екстрадиция. Бащата категорично е отказал. Това е и причината да се стигне до този панаир.
Тук идва и ролята на майката. Никоя майка която е поне малко в час не би си оставила децата с лека ръка и също аналогично на другия родител би се борила да си ги вземе.
За мен цялата драма е там, че в конфликта м/у двама възрастни заложници са невинни дечица. Това е жалкото. Това е ужасяващото.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Ужас напрво ми се наежи косъма,за такива педали само смърт,където стоят и гледат като препарирани,а дечицата се молят за помощ със все сила тъжно и то много

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е коя е тази майка,която толкова време не си търси децата
Накрая идва и със сила отнема това което е градил бащата толкова време без нея.А тя разбираш ли си бачкала и изкарвала парици нанекви си острови
Накрая на репортажа,поне на мен ми се стори,че детео ама хич не му харесва,а казва това което са му наредили да каже
Който ще ходи на протеста,ЕВАЛАТА

Накрая идва и със сила отнема това което е градил бащата толкова време без нея.А тя разбираш ли си бачкала и изкарвала парици нанекви си острови

Накрая на репортажа,поне на мен ми се стори,че детео ама хич не му харесва,а казва това което са му наредили да каже

Който ще ходи на протеста,ЕВАЛАТА
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бива ли такова нещо, това само родител може да разбере каква мъка е, направо ми се разтрепераха ръцете.
Детето да реве и да плаче помощ само 3-4'ма помагат а останлите гледат сеира. Ахх направо ми се реве.
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=132069
Детето да реве и да плаче помощ само 3-4'ма помагат а останлите гледат сеира. Ахх направо ми се реве.
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=132069
group® написа:groznika написа:... че ако бях на негово място бих се борил по същия начин!
Естествено, че всеки истински баща би се борил, но не и по този начин и пред очите на децата!
Извинявай, ама не си прав групе.
Само си помисли ТИ не би ли реагирал по същия начин.
Какво значи пред очите на децата?
То е очеизбождащо, че децата ги отнемат НАСИЛСТВЕНО, а бащата какво?
Да обикаля и да се моли да не му взимат децата ли?

А тия мръсни измекяри....

Как човек да уважава и да има вяра в полицията?
@!#&^@%*!^@$#*#&^

А после ти казва"Вие ни мразите" .Ми как да ви обичаме бе, лелее

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Абе тук уважаваният модератор разправя някакви нещица, но да попитам аз тъпият простосмъртен потребител на форума - ако бяха неговите деца, какво щеше да направи - щеше ли да каже взимайте ги, аз ще влеза във форума да заключа някоя тема.
ТОВА СА ДЕЦА - ПСИХИКАТА ИМ Е МНОГО ЛАБИЛНА.ДЕЦА СЕ ЗАЩИТАВАТ С ВСИЧКИ СРЕДСТВА.
Доста хора гледам помагаха - пречеха на социалните работници и на полицията, лягаха под колата и т.н.
Полицаите не са виновни - има си законово основание майката да вземе децата, те просто си изпълняват задълженията.
И на полицаите изобщо не им е лесно.
Има и друг момент - веднага щом бащата е отвел децата майката е започнала да води дела по различниту съдилища, така че реакцията и не е закъсняла.
Просто жената живее в една по цивилизована държава и си е изпълнила нещата по законовия ред.
Незнам кой прав кой крив - децата обират всички негативи.
Поздрави
ТОВА СА ДЕЦА - ПСИХИКАТА ИМ Е МНОГО ЛАБИЛНА.ДЕЦА СЕ ЗАЩИТАВАТ С ВСИЧКИ СРЕДСТВА.
Доста хора гледам помагаха - пречеха на социалните работници и на полицията, лягаха под колата и т.н.
Полицаите не са виновни - има си законово основание майката да вземе децата, те просто си изпълняват задълженията.
И на полицаите изобщо не им е лесно.
Има и друг момент - веднага щом бащата е отвел децата майката е започнала да води дела по различниту съдилища, така че реакцията и не е закъсняла.
Просто жената живее в една по цивилизована държава и си е изпълнила нещата по законовия ред.
Незнам кой прав кой крив - децата обират всички негативи.
Поздрави
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Не искам никога да разбирам, какво бих направил!
Но едва ли има родител, който да иска децата му да преживеят такова нещо?!
И в крайна сметка пак взеха децата, нали?!
Та едва ли това е начина!
Не знам какво бих направил, но бих мислил повече за самите деца, а не за себе си, проблемите с жена ми и т.н.
А за полицията не мога да кажа нищо. Все пак работата им е да пазят закона.
Те това и правеха - онзи се нахвърляше и удряше!
Какво да правят - да го галят ли?
Проблема не е в тях, а в цялата процедура, в родителите, които не могат да се разберат в името на децата и т.н.!
Стига с това детско-тинейджърско бунтарство - "Фак да полис" ...
Зрели хора сме вече
едит: zdravko_dimitrov1986 мисля този пост ще ти отговори, въпреки че го писах преди да видя твоя пост!

Но едва ли има родител, който да иска децата му да преживеят такова нещо?!
И в крайна сметка пак взеха децата, нали?!
Та едва ли това е начина!
Не знам какво бих направил, но бих мислил повече за самите деца, а не за себе си, проблемите с жена ми и т.н.
А за полицията не мога да кажа нищо. Все пак работата им е да пазят закона.
Те това и правеха - онзи се нахвърляше и удряше!
Какво да правят - да го галят ли?
Проблема не е в тях, а в цялата процедура, в родителите, които не могат да се разберат в името на децата и т.н.!
Стига с това детско-тинейджърско бунтарство - "Фак да полис" ...
Зрели хора сме вече

едит: zdravko_dimitrov1986 мисля този пост ще ти отговори, въпреки че го писах преди да видя твоя пост!
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Грозна гледка
Всъщност какво означава законови основания
Има някакво решение на полски съд децата да са при майката. Това решение не може ли да се обжалва в български съд и докато се обжалва да се спре първото? Второ тези двамата нямат развод. Като нямат развод значи все още имат законен брак, тоест мъжа спокойно може да отиде в Полша при децата. И трето психиката на децата била нарушена от тези грозни сцени. Нали има Закон за защита на децата, не може ли сега някой да осъди частния съдия изпълнител+майката+бащата+мвр+полското посолство 

Всъщност какво означава законови основания

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
group® написа:И срещу какво ще се протестира?
Това е лична драма/история.
Само дето много лични драми станаха и ако се стои и не се вземат някакви граждански мерки ще си продължим със статистиката, колко лични драми има. Не те разбирам честно казано. От позиция на модератор може би се опитваш да си по-толерантен, но тук става въпрос за много сериозен проблем от не просто личен характер. Целта на протеста е да се съзират нужните органи, за да се проведе разследване и да се види защо е позволено на чужди граждани и то с полицейска охрана да вземат български граждани без тяхното съгласие. Надявам се да бъдат взети нужните мерки и да се изпълни волята на децата!
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://bgpetition.com/drama-s-dvete-dec ... index.html
Петиция.
Нямаше да го повярвам това но вижте какво казва фен на футболен отбор :
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.ph ... f8cad75335
Петиция.
Нямаше да го повярвам това но вижте какво казва фен на футболен отбор :
Е кво лошо има !? За да предпазя дете от некви боклуци ще застана Рамо до Рамо със СИН фен ... тва не е най важното
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.ph ... f8cad75335
Последна промяна от Adnan на Пет 29 май 2009 9:04, променено общо 1 път.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
виждам че има спорове и дебати кой прав кой крив а в крайна сметка тази грозна история ще се загнезди някъде в ума и съзнанието на тези малки дечица и ще им повлияе във времето-едва ли се забравя такава сцена дано никога да не я преживея
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
психологически е много въздействащ репортажа-това е работата на медиите, така се продават...
съдията изпълнител и полицията си вършат работата, има изпълнителен лист, трябва да се изпълнява
при разделени родители, най-често се дава на майката детето/децата, така е и в България...
ако знаете колко МНОГО случаи има на "предаване на дете" така е по закон термина-"изпълнение на определено действие" и в България и между българи...и ас същите циркове...нормална процедура, ставаща редовно, просто сега е заснето и въздейства. Аз като баща бих направил сигулно същото, като юрист бих изпълнявал разпореждането на съда.
Първосигнално се възмущавам на това безобразие
като се замисля, в крайна сметка е имало дело, обжалване, така е решил съда
всичко останало е хаос и беззакониее
съдията изпълнител и полицията си вършат работата, има изпълнителен лист, трябва да се изпълнява
при разделени родители, най-често се дава на майката детето/децата, така е и в България...
ако знаете колко МНОГО случаи има на "предаване на дете" така е по закон термина-"изпълнение на определено действие" и в България и между българи...и ас същите циркове...нормална процедура, ставаща редовно, просто сега е заснето и въздейства. Аз като баща бих направил сигулно същото, като юрист бих изпълнявал разпореждането на съда.
Първосигнално се възмущавам на това безобразие
като се замисля, в крайна сметка е имало дело, обжалване, така е решил съда
всичко останало е хаос и беззакониее
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
nurv написа:От позиция на модератор може би ...
Защо се намесва модераторството?!

В случая пиша личното си мнение, а не някаква позиция на екипа на форума или нещо такова!
Нямам право на лично мнение ли?
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
rosy написа:Грозна гледка![]()
Всъщност какво означава законови основанияИма някакво решение на полски съд децата да са при майката. Това решение не може ли да се обжалва в български съд и докато се обжалва да се спре първото? Второ тези двамата нямат развод. Като нямат развод значи все още имат законен брак, тоест мъжа спокойно може да отиде в Полша при децата. И трето психиката на децата била нарушена от тези грозни сцени. Нали има Закон за защита на децата, не може ли сега някой да осъди частния съдия изпълнител+майката+бащата+мвр+полското посолство
Барбара завежда дело за отвличане, защото бащата е действал без нейното знание и съгласие. С решение на Софийски апелативен съд е разпоредено незабавно връщане на децата на майката.Това трябва да стане чрез съдия изпълнител и в присъствието на полиция.
Ами значи полицията си свърши работата.
А бащата, че не се е оправил в съда - проблема е или в него или в законите на БГ.
Всичко останало е лична драма и трагедия, от която никой не е застрахован.... и новинарски хит...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”