Бял пушек и тече вода от ауспуха!
Re: Бял пушек и тече вода от ауспуха!
Еми в крайна сметка излезе, че въобще не са кой знае какви проблемите на колата. В началото я представи като пълна гробница и всички те освиркали как си се прекарал, а излезе че почти нищо не е поправяно освен обичайните ремъци и т.н.
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
И да и не! Цялото окачване е сменено.дюзите са чистени,кормилна рейка(абе писал съм по-назад)
Днес ми центроваха нафтовата помпа-50 лева.Грам пушек няма от ауспуха -засега.Гадното придърпване и тракане на помпата изчезнаха.До тука- 470 лева за ремонти-С отстъпките от роднини!-иначе
Днес ми центроваха нафтовата помпа-50 лева.Грам пушек няма от ауспуха -засега.Гадното придърпване и тракане на помпата изчезнаха.До тука- 470 лева за ремонти-С отстъпките от роднини!-иначе

толкова много части за толкова малко пари..... де да имах и аз такива роднини 

Dizel_fen написа: сега аз да обясня какво е направено по нея досега -смяна на кормилна рейка,смяна на полуоска ,каре ,маншон на дясно колело.Слoжени са нови накладки,нови тампони на амортесиорите,вече сервото не засича,сменен ангренажен ремък,ролка,масло 10W40-полусинтетика(Колегата anbuch каза че е доста добро-не робуваме на марки),сменен горивен ,въздушен,маслен филтър,радиото е вързано,колата е измита отвън и отвътре,
Dizel_fen написа:Цялото окачване е сменено.дюзите са чистени.
Dizel_fen написа:Сменени са почти всички датчици(по думи на чичо)

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Всяко зло -за добро
.Колата продължава да се оправя-очаквайте още снимков материал.За вбъдеще-ангелски очи,кристални стопове,лети джанти(14-ки)+нови гуми,кристални мигачи,биксенон,нов акумолатор,нови брони(предна задна)заден спойлер,хромирани накрайници на ауспуха,нови странични огледала с мигачи,спортно окачване,спортен филтър,нов трети стоп,има и още но не сме го изяснили!
п.с.-В момента пазаря некъв съеденител-керамичен бил,незнам си какво си там,спортен волан,ново осветление на таблото,копче за ръчно пускане на перката,педали-OZ,нов скоростен лост,смяна на тапицерията с кожена и т.н.

п.с.-В момента пазаря некъв съеденител-керамичен бил,незнам си какво си там,спортен волан,ново осветление на таблото,копче за ръчно пускане на перката,педали-OZ,нов скоростен лост,смяна на тапицерията с кожена и т.н.
Ако й удариш една червена или тъмносиня/зелена боя ще те призная 

- ch2mod
- Автомобил:
- Двигател:
е сега ме обърка вече до вчера нямаше пари да я оправиш а днес вече ще я тунинговаш
как точно се получи това че не разбрах
как точно се получи това че не разбрах
-
- Автомобил:
- Двигател:
немога едно да разбера.........за какъв чеп ти е керамичен съединител????????????ще я правиш над 150-200коня ли или....някой просто ти пълни главата с глупости
а това SDI не вярвам да успееш да го тунинговаш над 90кс.

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
SACHO7803 написа:немога едно да разбера.........за какъв чеп ти е керамичен съединител????????????ще я правиш над 150-200коня ли или....някой просто ти пълни главата с глупости![]()
![]()
Тука сме много близо до истината-не мога да направя всичко наведнъж,а с течение на времето-1-2 години.Просто аз части мога да си намеря доста по евтини от цената по магазините,и то нови! Колкото и да звучи тъпо,но не съм фен на високите скорости-просто искам да се движи колата нормално.Повече наблягам на външният вид(затова я купих в доста лошо техническо състояние) Да оставим настрана съеденителя,може и обикновен! Около работата ми има 10-15 автоборси и сервизи.лети джанти 13,14,15 и то хубави има много и то на доста сносни цени 100 до 399 лева за 4 бр.,Ангелски очи и стопове(кристални) втора употреба за 250 лева комплекта,и другите глезотии стават грубо 500 лева.Това ми е горе-долу една заплата,защо да не го направя

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Dizel_fen написа:SACHO7803 написа:немога едно да разбера.........за какъв чеп ти е керамичен съединител????????????ще я правиш над 150-200коня ли или....някой просто ти пълни главата с глупости![]()
![]()
Тука сме много близо до истината-не мога да направя всичко наведнъж,а с течение на времето-1-2 години.Просто аз части мога да си намеря доста по евтини от цената по магазините,и то нови! Колкото и да звучи тъпо,но не съм фен на високите скорости-просто искам да се движи колата нормално.Повече наблягам на външният вид(затова я купих в доста лошо техническо състояние) Да оставим настрана съеденителя,може и обикновен! Около работата ми има 10-15 автоборси и сервизи.лети джанти 13,14,15 и то хубави има много и то на доста сносни цени 100 до 399 лева за 4 бр.,Ангелски очи и стопове(кристални) втора употреба за 250 лева комплекта,и другите глезотии стават грубо 500 лева.Това ми е горе-долу една заплата,защо да не го направя,малко ще се оголя финансово но ,целта оправдава средствата!Аре спомнете си какво внимание сте обръщали на първите си автомобили,аз сега тръгвам по тоя път.
Здрасти колега, гледам си голям мераклия но колегите са прави няма смисъл да си даваш парите за глупости. Карай там колата направи си га колкото да върви да не те остави на путя и това е ! Каквото и да и туриш няма да стане Мазерати Половер ще си остане, инжинерите които са я правили са измислили всичко нужно за да може колата да се движи! Но ти си знаеш де колата си е твоя и парите също но ние просто ти даваме съвет да не даваш излишни пари по колата! Все едно на стара баба да и сложиш Грим Нов балтон нова прическа и да я качиш на лимозина (ОСТАВА СИ СТАР РАМПУЬ) Така че послушаи не и си сфиркай

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 написа:Рак, мерак и простак...... се лекуват със страшно много пари
Само за първото не си прав, за съжаление ...
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Е да верно е ,че стара баба неможе да се оправи, но според мен стара кола може да се оправи www.theb3e.com поне тук така ми се струва,че ги правят като нови
Въпросът е в друго - купуваш кола за 3000 примерно, защото "нямаш повече". След покупката почват разни тунинги и харчове от още 2000. Защо да не е за 4500 в началото по- на ниво, ами трябва да се пилеят за невъзможни неща. Знам че е краста - все те дърпа да я подобриш още малко ама...
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега прав си,но и тази за 4500лв. пак ще ти се иска да я подобриш и така а се си мисла,че повечето от наз както сме свикнали с тия кочини на по 20 години ако си купиме нови коли няма да ни е интересно щото сме свикнали тиа наще да се чупат па незнам си кво и новата кола пак ще искаме да я подобриме.
Върни се в “Дизелови агрегати”