Бял пушек и тече вода от ауспуха!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Re: Бял пушек и тече вода от ауспуха!

Мнениеот Един » Вто 02 юни 2009 22:09

Еми в крайна сметка излезе, че въобще не са кой знае какви проблемите на колата. В началото я представи като пълна гробница и всички те освиркали как си се прекарал, а излезе че почти нищо не е поправяно освен обичайните ремъци и т.н.

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Вто 02 юни 2009 22:15

И да и не! Цялото окачване е сменено.дюзите са чистени,кормилна рейка(абе писал съм по-назад)
Днес ми центроваха нафтовата помпа-50 лева.Грам пушек няма от ауспуха -засега.Гадното придърпване и тракане на помпата изчезнаха.До тука- 470 лева за ремонти-С отстъпките от роднини!-иначе :banghead:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 02 юни 2009 22:45

толкова много части за толкова малко пари..... де да имах и аз такива роднини :)

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Вто 02 юни 2009 23:18

Dizel_fen написа: сега аз да обясня какво е направено по нея досега -смяна на кормилна рейка,смяна на полуоска ,каре ,маншон на дясно колело.Слoжени са нови накладки,нови тампони на амортесиорите,вече сервото не засича :D ,сменен ангренажен ремък,ролка,масло 10W40-полусинтетика(Колегата anbuch каза че е доста добро-не робуваме на марки),сменен горивен ,въздушен,маслен филтър,радиото е вързано,колата е измита отвън и отвътре,

Dizel_fen написа:Цялото окачване е сменено.дюзите са чистени.

Dizel_fen написа:Сменени са почти всички датчици(по думи на чичо)

:shock и само 470 лева за всичко това,колега роднините ти явно много те обичат.

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Сря 03 юни 2009 7:16

Всяко зло -за добро :mrgreen: .Колата продължава да се оправя-очаквайте още снимков материал.За вбъдеще-ангелски очи,кристални стопове,лети джанти(14-ки)+нови гуми,кристални мигачи,биксенон,нов акумолатор,нови брони(предна задна)заден спойлер,хромирани накрайници на ауспуха,нови странични огледала с мигачи,спортно окачване,спортен филтър,нов трети стоп,има и още но не сме го изяснили!

п.с.-В момента пазаря некъв съеденител-керамичен бил,незнам си какво си там,спортен волан,ново осветление на таблото,копче за ръчно пускане на перката,педали-OZ,нов скоростен лост,смяна на тапицерията с кожена и т.н.

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Сря 03 юни 2009 18:31

Ако й удариш една червена или тъмносиня/зелена боя ще те призная :)

Потребителски аватар
ch2mod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch2mod » Сря 03 юни 2009 19:13

е сега ме обърка вече до вчера нямаше пари да я оправиш а днес вече ще я тунинговаш
как точно се получи това че не разбрах

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Сря 03 юни 2009 19:41

немога едно да разбера.........за какъв чеп ти е керамичен съединител????????????ще я правиш над 150-200коня ли или....някой просто ти пълни главата с глупости :lol: :lol: :lol: а това SDI не вярвам да успееш да го тунинговаш над 90кс.

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Сря 03 юни 2009 20:16

SACHO7803 написа:немога едно да разбера.........за какъв чеп ти е керамичен съединител????????????ще я правиш над 150-200коня ли или....някой просто ти пълни главата с глупости :lol: :lol: :lol: а това SDI не вярвам да успееш да го тунинговаш над 90кс.

Тука сме много близо до истината-не мога да направя всичко наведнъж,а с течение на времето-1-2 години.Просто аз части мога да си намеря доста по евтини от цената по магазините,и то нови! Колкото и да звучи тъпо,но не съм фен на високите скорости-просто искам да се движи колата нормално.Повече наблягам на външният вид(затова я купих в доста лошо техническо състояние) Да оставим настрана съеденителя,може и обикновен! Около работата ми има 10-15 автоборси и сервизи.лети джанти 13,14,15 и то хубави има много и то на доста сносни цени 100 до 399 лева за 4 бр.,Ангелски очи и стопове(кристални) втора употреба за 250 лева комплекта,и другите глезотии стават грубо 500 лева.Това ми е горе-долу една заплата,защо да не го направя :Mr Green Fun ,малко ще се оголя финансово но ,целта оправдава средствата!Аре спомнете си какво внимание сте обръщали на първите си автомобили,аз сега тръгвам по тоя път. :screwy

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 03 юни 2009 20:43

Dizel_fen написа:
SACHO7803 написа:немога едно да разбера.........за какъв чеп ти е керамичен съединител????????????ще я правиш над 150-200коня ли или....някой просто ти пълни главата с глупости :lol: :lol: :lol: а това SDI не вярвам да успееш да го тунинговаш над 90кс.

Тука сме много близо до истината-не мога да направя всичко наведнъж,а с течение на времето-1-2 години.Просто аз части мога да си намеря доста по евтини от цената по магазините,и то нови! Колкото и да звучи тъпо,но не съм фен на високите скорости-просто искам да се движи колата нормално.Повече наблягам на външният вид(затова я купих в доста лошо техническо състояние) Да оставим настрана съеденителя,може и обикновен! Около работата ми има 10-15 автоборси и сервизи.лети джанти 13,14,15 и то хубави има много и то на доста сносни цени 100 до 399 лева за 4 бр.,Ангелски очи и стопове(кристални) втора употреба за 250 лева комплекта,и другите глезотии стават грубо 500 лева.Това ми е горе-долу една заплата,защо да не го направя :Mr Green Fun ,малко ще се оголя финансово но ,целта оправдава средствата!Аре спомнете си какво внимание сте обръщали на първите си автомобили,аз сега тръгвам по тоя път. :screwy

Здрасти колега, гледам си голям мераклия но колегите са прави няма смисъл да си даваш парите за глупости. Карай там колата направи си га колкото да върви да не те остави на путя и това е ! Каквото и да и туриш няма да стане Мазерати Половер ще си остане, инжинерите които са я правили са измислили всичко нужно за да може колата да се движи! Но ти си знаеш де колата си е твоя и парите също но ние просто ти даваме съвет да не даваш излишни пари по колата! Все едно на стара баба да и сложиш Грим Нов балтон нова прическа и да я качиш на лимозина (ОСТАВА СИ СТАР РАМПУЬ) Така че послушаи не и си сфиркай :012:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 03 юни 2009 22:00

Рак, мерак и простак...... се лекуват със страшно много пари :да:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 04 юни 2009 16:27

morfei1 написа:Рак, мерак и простак...... се лекуват със страшно много пари :да:

Само за първото не си прав, за съжаление ...

Потребителски аватар
passat_1.6TdI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat_1.6TdI » Чет 04 юни 2009 17:19

Е да верно е ,че стара баба неможе да се оправи, но според мен стара кола може да се оправи www.theb3e.com поне тук така ми се струва,че ги правят като нови

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Чет 04 юни 2009 19:13

Въпросът е в друго - купуваш кола за 3000 примерно, защото "нямаш повече". След покупката почват разни тунинги и харчове от още 2000. Защо да не е за 4500 в началото по- на ниво, ами трябва да се пилеят за невъзможни неща. Знам че е краста - все те дърпа да я подобриш още малко ама...

Потребителски аватар
passat_1.6TdI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat_1.6TdI » Чет 04 юни 2009 19:46

Да колега прав си,но и тази за 4500лв. пак ще ти се иска да я подобриш и така а се си мисла,че повечето от наз както сме свикнали с тия кочини на по 20 години ако си купиме нови коли няма да ни е интересно щото сме свикнали тиа наще да се чупат па незнам си кво и новата кола пак ще искаме да я подобриме.

Върни се в “Дизелови агрегати”