niikoo_1 написа:... а я кажи за 320ката какво ти е мнението като цяло като кола?
Като цяло малко спъната работа, но пък да караш кола със задно си е приключение. Бавареца си го бива, особенно звука на 6-така е невероятен.
niikoo_1 написа:... а я кажи за 320ката какво ти е мнението като цяло като кола?
KingoftheROAD написа:И в крайна сметка ABF-a ли кефи най-много?...
driver написа:Продадох я заради дизелака. Мислех си, че ще се кефя на турбото но се оказа, че имам бензин в кръвта, а не нафта.![]()
niikoo_1 написа: Не е така една хубава атмосферка си има много чар, респонс, звук, всеки път като дадеш газ тръгва по еднакъв начин, а не да се чудиш дали ще дауе като хората или няма, не се влияе толкова от външна температура, не умира лсед 5-тото даване на газ както са колите с принудително пълнен, може да изкараш половината магистрала на заварка на педала на газта и няма да ти роди турбото![]()
![]()
niikoo_1 написа:А проблеми няма, даже съм много доволен.
А това за оборотите си прав, че под 3500об/мин няма никой, но пък при дизел след 3500об/мин пак няма никой и само тъпче и за ускориш от 0-100км/ч трябва да смениш три предаваки
Мизерния малък кулер дето е наврян да не казвам къде след 5-тото даване на газ сдава багажа и колата замира това важи и за 1.8Т и за 1.9ТДИ.
Сега ако ми кажеш, че при дизелите няма проблеми с дебитомер, Н75, зацапани колектори, турбо и т.н.
niikoo_1 написа:А това за оборотите си прав, че под 3500об/мин няма никой, но пък при дизел след 3500об/мин пак няма никой .
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта