аларма пасат арива

Техническа и сервизна информация за Passat
emo__80
Автомобил:
Двигател:

аларма пасат арива

Мнениеот emo__80 » Съб 06 юни 2009 2:30

здравейте.
имам пасат арива с аларма GT21 сложена в италия от дилъри на vw дефакто фабрична.провериха ми го дистансионното не излицвало сигнали а диода на дистансионното свети.казаха ми че искало обучение.трябвало рестартирастия клуч.исках да ми го махнат но ме изпласиха кат казаха че е свързан към компа на колата и труден за махане.дайте ми съвет какво да направя.и имали възможност тази аларма пак да проработи,и ако има какво мога да направя?преди си работеш.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: аларма пасат арива

Мнениеот znainainai » Съб 06 юни 2009 5:26

Някой те е хвърлил на върбата. Обикновенна аларма със обикновенна блокировка (едно тъпо реле) всеки кадърен алармаджия ще ти я демонтира.
И приятелски съвет не си слагай блокировка като сложиш нова аларма, че да няма тема "колега закъсал ......." като нагори реленцето което прекъсва дадено захранване и ако не знаеш кои са кабелите които трябва да замостиш дет викат хората "Умираш прав" :idea:

emo__80
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo__80 » Съб 06 юни 2009 12:34

мерси колега.за сиединяването на кабелите съм го чувал.значи спокойно да я дам на някой алармаджия и да ми сложи друга.осте един съвет ако може каква аларма ще е хай-добре.аз си нямам никакво понятие от аларми да не ме набутат пак.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Съб 06 юни 2009 16:20

Сложи си една която ти отваря и затваря вратите повече не ти и трябва , повечето екстри с времето са повече проблеми . Ако ще ти крадат колата , пасата се отваря кажи речи със всеки трети VW ключ mhihi .

emo__80
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo__80 » Съб 06 юни 2009 18:42

мерси за съвета

Върни се в “Passat”