здравейте.
имам пасат арива с аларма GT21 сложена в италия от дилъри на vw дефакто фабрична.провериха ми го дистансионното не излицвало сигнали а диода на дистансионното свети.казаха ми че искало обучение.трябвало рестартирастия клуч.исках да ми го махнат но ме изпласиха кат казаха че е свързан към компа на колата и труден за махане.дайте ми съвет какво да направя.и имали възможност тази аларма пак да проработи,и ако има какво мога да направя?преди си работеш.

аларма пасат арива
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: аларма пасат арива
Някой те е хвърлил на върбата. Обикновенна аларма със обикновенна блокировка (едно тъпо реле) всеки кадърен алармаджия ще ти я демонтира.
И приятелски съвет не си слагай блокировка като сложиш нова аларма, че да няма тема "колега закъсал ......." като нагори реленцето което прекъсва дадено захранване и ако не знаеш кои са кабелите които трябва да замостиш дет викат хората "Умираш прав"
И приятелски съвет не си слагай блокировка като сложиш нова аларма, че да няма тема "колега закъсал ......." като нагори реленцето което прекъсва дадено захранване и ако не знаеш кои са кабелите които трябва да замостиш дет викат хората "Умираш прав"

-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега.за сиединяването на кабелите съм го чувал.значи спокойно да я дам на някой алармаджия и да ми сложи друга.осте един съвет ако може каква аларма ще е хай-добре.аз си нямам никакво понятие от аларми да не ме набутат пак.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Сложи си една която ти отваря и затваря вратите повече не ти и трябва , повечето екстри с времето са повече проблеми . Ако ще ти крадат колата , пасата се отваря кажи речи със всеки трети VW ключ
.

-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за съвета