Как се маха пищялката на задна врата?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
XmUrF
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Как се маха пищялката на задна врата?

Мнениеот XmUrF » Нед 07 юни 2009 13:01

Става въпрос за Голф 4. Чел съм доста теми как се махат корите на вратите, но главно на предните врати. Само че специално за задната врата не съм сигурен как става. То не е точно кората, ами пластмасовата част над нея, където е дръжката за отваряне и копчето за прозореца. Там се намира и самата пищялка. При мен обаче не работи като хората и като се надуе малко музиката почва да пърди.

Може ли да се махне само елементът, на който е копчето и дръжката за отваряне или трябва да се махне цялата пластмасова част? А за нея трябва ли да се маха цялата кора или не е нужно? Опитах се да махна само малкия пластмасов елемент с една отверка, но ме е страх да напъвам да не счупя нещо. Струва ми се, че дръжката на вратата пречи да се махне само той.

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Как се маха пищялката на задна врата?

Мнениеот junakov » Пон 08 юни 2009 15:57

Да може да се махне само пищялката тя е на букса , но трябва да свалиш кората не опитвай отпред ще я счупиш успех

Потребителски аватар
giotto
Автомобил: VW Passat B7 Variant
Двигател: CFFB

Мнениеот giotto » Пон 08 юни 2009 19:15

Ето колега едно линкче. Тук е описано доста подробно с доста подробен снимков материал :wink: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=960833

XmUrF
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XmUrF » Пон 08 юни 2009 21:11

Благодаря :). Явно се оказва по-трудно отколкото си мислех, но пак по-добре от нищо.

П.П.
От линка нещо картинките(поне в момента) не се отварят. Дано да е само временно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”