parno написа:аз съм повече от доволен от "къщичките за хлебарки" на райд.
за месец всичко измре.

Пробвай с къщичките, ще останеш доволен..., другия вариант е както казаха колегите да се напръска мазето.. и ще решиш проблема що годе трайно...
parno написа:аз съм повече от доволен от "къщичките за хлебарки" на райд.
за месец всичко измре.
olele39 написа:Взимаш чехъла и хладнокръвно плясваш наи-близката, но лекичко, не я размазвай в яда си, трябва ти Жива. Докато тя е насред банята по гръб и мърда безпомощно с крака и антенки, със запалка или клечка кибрит започваш да я гориш. Първо краката, после антенките. Другото и без това не гори. Жертвата преди да умре праща сигнали "пожар" на останалите и те паничиски бягат там откъдето са дошли !!! Пробвано е и действа. Остави обгорелият труп на бойното поле до сутринта. Все пак и между тях има по-бавносхващащи екземпляри. Накрая можеш да си легнеш успокоен. За няколко дни си отблъснал нашественика, а удовлетворението е, и морално, и физическо. На война - като на война.
VW-fenka написа:Колега olele39, не съм запозната с публикации свързани с открита мисловна дейност у хлебарки ! Методът описан от теб действа на плъхове и мишки !
olele39 написа:VW-fenka написа:Колега olele39, не съм запозната с публикации свързани с открита мисловна дейност у хлебарки ! Методът описан от теб действа на плъхове и мишки !
Аз също не съм запознат![]()
Просто описах кокво направих една вечер вкъщи и какъв беше резултатът. После го направих в други 2 апартамента - навсякъде действа. А и при "пожар" се включват повеча инстинкти и по-малко мисловни процеси.
hooligans написа:колега , незнам за твоя метод , но не бих го пробвал , че ако ме види жената ще помисли, че съм продрусал и ще ме изгони![]()
![]()
сега видях че долу са пръскали против паразити и явно са тръгнали по апартаментите , ще взимам препарати и дано се управи че мъ е гнус
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта