Помощ, нападнаха ме хлебарки...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Помощ, нападнаха ме хлебарки...

Мнениеот Spectre™ » Пон 08 юни 2009 8:45

parno написа:аз съм повече от доволен от "къщичките за хлебарки" на райд.
за месец всичко измре.

:да: На опашка чак се редят да влязът вътре... mhihi

Пробвай с къщичките, ще останеш доволен..., другия вариант е както казаха колегите да се напръска мазето.. и ще решиш проблема що годе трайно...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 08 юни 2009 9:12

още един глас за Райд...
под нас живееха клошари...гето, мръсотия, аз с апартамент с основен ремонт, вечер мъкаааа, пода имаше свой интимен живот
2 пакета къщички и се изнесох за 2 седмици
след това само събрах труповете
сменям ги на 1-2 месеца и поддържам 0 популация
клошарите се изнесоха, може би и това има значение

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Пон 08 юни 2009 9:19

Наистина пръскането на мазетата е най-сигурно.
Но когато нощем светнеш лампата в банята и няколко едри екземпляра се разбягат ехидно по ъглите - ти си прад нервна криза от безсилието си. Бог високо, цар далече... Мазетата още не са обработени, не може да пръскаш банята /кухнята/ в момента, щото децата спят в съседната стая... Пълна безизходица!
Но не е така. Взимаш чехъла и хладнокръвно плясваш наи-близката, но лекичко, не я размазвай в яда си, трябва ти Жива. Докато тя е насред банята по гръб и мърда безпомощно с крака и антенки, със запалка или клечка кибрит започваш да я гориш. Първо краката, после антенките. Другото и без това не гори. Жертвата преди да умре праща сигнали "пожар" на останалите и те паничиски бягат там откъдето са дошли !!! Пробвано е и действа. Остави обгорелият труп на бойното поле до сутринта. Все пак и между тях има по-бавносхващащи екземпляри. Накрая можеш да си легнеш успокоен. За няколко дни си отблъснал нашественика, а удовлетворението е, и морално, и физическо. На война - като на война.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пон 08 юни 2009 9:20

olele39 написа:Взимаш чехъла и хладнокръвно плясваш наи-близката, но лекичко, не я размазвай в яда си, трябва ти Жива. Докато тя е насред банята по гръб и мърда безпомощно с крака и антенки, със запалка или клечка кибрит започваш да я гориш. Първо краката, после антенките. Другото и без това не гори. Жертвата преди да умре праща сигнали "пожар" на останалите и те паничиски бягат там откъдето са дошли !!! Пробвано е и действа. Остави обгорелият труп на бойното поле до сутринта. Все пак и между тях има по-бавносхващащи екземпляри. Накрая можеш да си легнеш успокоен. За няколко дни си отблъснал нашественика, а удовлетворението е, и морално, и физическо. На война - като на война.

:shock

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Пон 08 юни 2009 9:32

:lol:
Колегата olele39 е дал много добро решение :beer

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 08 юни 2009 9:41

Комбинация от тези двете :
bg_raid_cikmax.jpg
bg_raid_cikmax.jpg (13.02 KиБ) Видяна 4545 пъти
bg_raid_roachbait.jpg
bg_raid_roachbait.jpg (17.07 KиБ) Видяна 4544 пъти

Напълно безвредно за хора ( бебета, деца ), кучета, котки ... т.е топлокръвни. 100% гаранция ! Има данни, че вреди само върху някои видове домашни рибки! Един от малкото инсектициди, които нямат вредно действие за човека ! ;)
Смъртоносно за хлебарки и т.н !

След използването му изтребих всички възможни популации хлебарки около моя апартамент... вече 2-ра година ги няма... и не смеят да доближат ... mhihi

Колега olele39, не съм запозната с публикации свързани с открита мисловна дейност у хлебарки ! Методът описан от теб действа на плъхове и мишки !

Потребителски аватар
olele39

Мнениеот olele39 » Пон 08 юни 2009 10:05

VW-fenka написа:Колега olele39, не съм запозната с публикации свързани с открита мисловна дейност у хлебарки ! Методът описан от теб действа на плъхове и мишки !

Аз също не съм запознат :Mr Green Fun
Просто описах кокво направих една вечер вкъщи и какъв беше резултатът. После го направих в други 2 апартамента - навсякъде действа. А и при "пожар" се включват повеча инстинкти и по-малко мисловни процеси.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 08 юни 2009 11:19

olele39 написа:
VW-fenka написа:Колега olele39, не съм запозната с публикации свързани с открита мисловна дейност у хлебарки ! Методът описан от теб действа на плъхове и мишки !

Аз също не съм запознат :Mr Green Fun
Просто описах кокво направих една вечер вкъщи и какъв беше резултатът. После го направих в други 2 апартамента - навсякъде действа. А и при "пожар" се включват повеча инстинкти и по-малко мисловни процеси.

колега , незнам за твоя метод , но не бих го пробвал , че ако ме види жената ще помисли, че съм продрусал и ще ме изгони mhihi mhihi
сега видях че долу са пръскали против паразити и явно са тръгнали по апартаментите , ще взимам препарати и дано се управи че мъ е гнус

Потребителски аватар
olele39

Мнениеот olele39 » Пон 08 юни 2009 11:32

hooligans написа:колега , незнам за твоя метод , но не бих го пробвал , че ако ме види жената ще помисли, че съм продрусал и ще ме изгони mhihi mhihi
сега видях че долу са пръскали против паразити и явно са тръгнали по апартаментите , ще взимам препарати и дано се управи че мъ е гнус

Гореописаните действия не се правят пред жената, а докато тя спи! На сутринта, като разбере, че си отървал семейството от тази напаст като с магическа пръчка ше те погледне с очи леко влажни и пълни със страхопочитание... /изпобвано е/

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 08 юни 2009 13:06

Райд е много "ефикасен" и то на 100% като напръскащ с него директно върху хлебарката! И дори половин флакон е достатъчен за да умре! :twisted:

Този препарат като че ли действа като стръв за тях ! При всяко пръскане те се разбягват и после идват още повече!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 08 юни 2009 13:56

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пон 08 юни 2009 14:28

Купуваш - РЕГЕНТ - отрова за некакви бръмбари по картофите. Вариш яйце, зимаш жълтъка и го смесваш с отровата - тя е 1-2гр. мисля беше. След това разхвърляш малки топчета, където никой не може да ги стигне, защото е много силно отровна.
Аз се отървах от мръсните гадини с това. Преди това имаше всякакви препарати, пасти, тебешири, Райд и кво ли не, но това им видя сметката. Вече 2 години ги няма гадините

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 08 юни 2009 14:50

В НИКЪВ СЛУЧАЙ РАЙД в блока! Ще привлечеш и хлебарките на мазето у вас. Райд има примамка в състава си. Според мен ти трябват съвкупност от решения.

1. Всяка вечер затапваш канала - вероятно от там се качват :(
2. Вземи си 2-3 трапа за хлебарки /3лв - 2бр/
3. Тебешири, отрови за колорадски бръмбари и де що намериш безопасно за вас ръси смело....

Потребителски аватар
olele39

Мнениеот olele39 » Пон 08 юни 2009 15:56

Само да питам: препаратът срещу колорадския бръмбар не е ли с основна съставка ДДТ ? По тази причина не е ли забранен - опасен е и за хората. Иначе за хлебарките е смъртоносен, наистина.

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пон 08 юни 2009 16:01

Райда не помага! Пробвах с фирма, която пръска - изключително доволен съм, вече 4 години не съм виждал хлебарка :Mr Green Fun - за деца и домашни животни няма грижи - не вреди! Струваше 15 лв за голям двустаен, сега надали ще е двойно, според мен не пречи да попиташ (любезни са и съм много доволен все още)
Ето ти и координати:
http://garantpest.com/index.php?option= ... t&Itemid=2

Върни се в “ОФФ-Топик - други”