За В3 от следващия модел пасат ?!

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
map13
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

За В3 от следващия модел пасат ?!

Мнениеот map13 » Пон 08 юни 2009 1:11

Привет !! Много нов съм на тема Пасат ... и се извинявам за евентуално тъпия въпрос !! Имам пасат В3 и искам да сложа предна броня, фарове,заден капак и броня от следващия ... а и таблото да сменя ! дали ще стане и дали си заслужава ?? мерси !!

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: За В3 от следващия модел пасат ?!

Мнениеот miti_kamenov » Пон 08 юни 2009 8:39

тук можеш да видиш за предната броня viewtopic.php?f=6&t=127532 :да: ,а дали си заслужава ,ли4но според мен НЕ,по добре направо си вземи б4 mhihi

Последна промяна от miti_kamenov на Пон 08 юни 2009 9:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 08 юни 2009 9:31

map13 написа:Привет !! Много нов съм на тема Пасат ... и се извинявам за евентуално тъпия въпрос !! Имам пасат В3 и искам да сложа предна броня, фарове,заден капак и броня от следващия ... а и таблото да сменя ! дали ще стане и дали си заслужава ?? мерси !!

:screwy :screwy :screwy :screwy ,ебати хибрида ше стане mhihi mhihi mhihi
П.С. седалки мое сложиш от Шкода125 mhihi

Потребителски аватар
Pepi-s-passata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pepi-s-passata » Пон 08 юни 2009 9:51

MITKO_DVD написа:
map13 написа:Привет !! Много нов съм на тема Пасат ... и се извинявам за евентуално тъпия въпрос !! Имам пасат В3 и искам да сложа предна броня, фарове,заден капак и броня от следващия ... а и таблото да сменя ! дали ще стане и дали си заслужава ?? мерси !!

:screwy :screwy :screwy :screwy ,ебати хибрида ше стане mhihi mhihi mhihi
П.С. седалки мое сложиш от Шкода125 mhihi

:banana :banana :banana :banana :banana :D :D :D :D

Ако искаш имам задните от 125-ца
map13 написа:броня, фарове,заден капак и броня от следващия ... а и таблото да сменя ! дали ще стане и дали си заслужава ?? мерси !!

Иначе ще задната броня няма да стане, защото е различно захващането. Имам Б3 И Б4 и го знам тва нещо. Другите части може и да станат, за фаровете и маската не съм сигурен
miti_kamenov написа:тук можеш да видиш за предната броня viewtopic.php?f=6&t=127532 :да: ,а дали си заслужава ,ли4но според мен НЕ,по добре направо си вземи б4 mhihi

Разликата в цената между хубава Б3-ка и хубава Б4ка може да мине 2500 - 3000 лева. Криза е все пак :П

Потребителски аватар
map13
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот map13 » Пон 08 юни 2009 11:36

колата е ударена и така или иначе ще ги сменям и затова питам ... дали стават и дали си заслужава ...
Мерси на колегата който отговори по темата !!

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Пон 08 юни 2009 14:33

За да стане като следващия В4 ти трябват маска,очиларка,фарове,калници,преден капак,врати,заден капак,а броните са ти най малкия дерт.Разгледай ги двата един до друг и сам ще си отговориш дали става.Броните ще ги сложиш,задния капак също/кво прайм със задните светлини :wink: /,фаровете също ми е интересно къде ще ги сложиш на старата маска и къде ще иде страничната им част ,която влиза в предните калници ,а между тях и капака на В3 какво ще има ,картон може би.Ще стане някакъв безподобен цигански хибрид според мен,нещо като китайската джета с предница от пасат В4 mhihi .

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Пон 08 юни 2009 20:47

Колега не се занимавай само ще си утрепаш времето. Виждал съм , но все си личи , че нещо не е както трябва! Ако толкова ти се ще да пипнеш, резни предната маска около емблемата и сложи мрежа. За мен не стои лошо :screwy Най малкото ще подобриш охлаждането.

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Пон 08 юни 2009 21:37

sasho07 написа: За мен не стои лошо :screwy Най малкото ще подобриш охлаждането.

За охлаждането през маската не си прав :wink:, ли4но аз карах с изрезана маска и след това си направих друга без никакъв отвор,нямаше никаква разлика в охлаждането.Има доста писано по тоя въпрос във форума :deal . :да:

Потребителски аватар
kr1s0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kr1s0 » Пон 08 юни 2009 22:34

То зад маската има куп други неща , който пречат на опитите за направата на поток за въздуха. :screwy

Гергин

Мнениеот Гергин » Вто 09 юни 2009 12:51

miti_kamenov написа:
sasho07 написа: За мен не стои лошо :screwy Най малкото ще подобриш охлаждането.

За охлаждането през маската не си прав :wink:, ли4но аз карах с изрезана маска и след това си направих друга без никакъв отвор,нямаше никаква разлика в охлаждането.Има доста писано по тоя въпрос във форума :deal . :да:

Я ми покажи тези теми.

То зад маската има куп други неща , който пречат на опитите за направата на поток за въздуха. :screwy

Какво имаш в предвид с :screwy ?? Дано съм го разбрал погрешно. Да прочете някъде, че трябва да се направи поток?

Потребителски аватар
kr1s0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kr1s0 » Вто 09 юни 2009 13:23

Изображение
Изображение

Колега виж къде има дупка , за отвеждане на въздуха и прецени сам като направиш по-голяма дупка дали ще влиза повече въздух.

edit:sasho07 нали говориш за подобряване на охлаждането ? За да се подобри охлаждането трябва да се създаде поток от идващия въздух към било то радиатор , двигател ? :screwy

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Вто 09 юни 2009 19:55

sasho07 написа:
miti_kamenov написа:

Я ми покажи тези теми.

ето ти колега една тема :mrgreen: ,пък и мисля 4е колегата от предният пост го документира със снимка mhihi viewtopic.php?f=11&t=124358, в самата тема има няколко мнения по този въпрос :deal

Гергин

Мнениеот Гергин » Вто 09 юни 2009 21:31

Явно и тук проблема с "ВЪЗДУШНИЯТ ПОТОК" е много сериозен, Каменов.
Иначе доста работа си ометнал по колата си :beer

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Вто 09 юни 2009 21:48

Не искам да се заяждам с никои ,не заради това ползвам този форум.Просто ти казвам 4е ефекта на изрязаната маска е същият като при затворената,казвам го от ЛИЧЕН ОПИТ,то4но зад отвора на моята маска няма дифузиор(беше махнат ,когато купих колата)а има една греда и тя пре4и на "ВЪЗДУШНИЯТ ПОТОК".В момента съм с изцяло запълнена маска и броня от б4 и дори в тези горещини не ми загрява. п.с. а колкото до снимките, маската на пасат б3 е така направена 4е може по всякакъв на4ин да се гавриш с нея :D кеф ти правоъгълници,триъгълници ,кръгове ,халогени,и т.н и т.н.(МОЕ МНЕНИЕ) :beer

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 09 юни 2009 22:38

sasho, не мисля, че kr1so е отговорил в стил, по-различен от твоя.
Дори мисля, че е малко по-мек :!:
Давам ти моята В3. Ако успееш да подсигуриш по-добро охлаждане отпред чрез промяна по маската, но без после да се разпадне нищо - признавам те! :lol:
Всичко това, дето си го показал е чисто с цел оптичен тунинг!

@krIso - това твоята кола ли е?
Защо въздуховода за филтъра ти е изрязан отгоре? :roll:
Изображение

Върни се в “Passat”