За В3 от следващия модел пасат ?!
- map13
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За В3 от следващия модел пасат ?!
Привет !! Много нов съм на тема Пасат ... и се извинявам за евентуално тъпия въпрос !! Имам пасат В3 и искам да сложа предна броня, фарове,заден капак и броня от следващия ... а и таблото да сменя ! дали ще стане и дали си заслужава ?? мерси !!
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: За В3 от следващия модел пасат ?!
тук можеш да видиш за предната броня viewtopic.php?f=6&t=127532
,а дали си заслужава ,ли4но според мен НЕ,по добре направо си вземи б4 
,а дали си заслужава ,ли4но според мен НЕ,по добре направо си вземи б4 
Последна промяна от miti_kamenov на Пон 08 юни 2009 9:36, променено общо 2 пъти.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
map13 написа:Привет !! Много нов съм на тема Пасат ... и се извинявам за евентуално тъпия въпрос !! Имам пасат В3 и искам да сложа предна броня, фарове,заден капак и броня от следващия ... а и таблото да сменя ! дали ще стане и дали си заслужава ?? мерси !!
,ебати хибрида ше стане
П.С. седалки мое сложиш от Шкода125

- Pepi-s-passata
- Автомобил:
- Двигател:
MITKO_DVD написа:map13 написа:Привет !! Много нов съм на тема Пасат ... и се извинявам за евентуално тъпия въпрос !! Имам пасат В3 и искам да сложа предна броня, фарове,заден капак и броня от следващия ... а и таблото да сменя ! дали ще стане и дали си заслужава ?? мерси !!
![]()
![]()
![]()
,ебати хибрида ше стане
![]()
![]()
![]()
П.С. седалки мое сложиш от Шкода125
Ако искаш имам задните от 125-ца
map13 написа:броня, фарове,заден капак и броня от следващия ... а и таблото да сменя ! дали ще стане и дали си заслужава ?? мерси !!
Иначе ще задната броня няма да стане, защото е различно захващането. Имам Б3 И Б4 и го знам тва нещо. Другите части може и да станат, за фаровете и маската не съм сигурен
miti_kamenov написа:тук можеш да видиш за предната броня viewtopic.php?f=6&t=127532,а дали си заслужава ,ли4но според мен НЕ,по добре направо си вземи б4
Разликата в цената между хубава Б3-ка и хубава Б4ка може да мине 2500 - 3000 лева. Криза е все пак :П
- map13
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колата е ударена и така или иначе ще ги сменям и затова питам ... дали стават и дали си заслужава ...
Мерси на колегата който отговори по темата !!
Мерси на колегата който отговори по темата !!
За да стане като следващия В4 ти трябват маска,очиларка,фарове,калници,преден капак,врати,заден капак,а броните са ти най малкия дерт.Разгледай ги двата един до друг и сам ще си отговориш дали става.Броните ще ги сложиш,задния капак също/кво прайм със задните светлини
/,фаровете също ми е интересно къде ще ги сложиш на старата маска и къде ще иде страничната им част ,която влиза в предните калници ,а между тях и капака на В3 какво ще има ,картон може би.Ще стане някакъв безподобен цигански хибрид според мен,нещо като китайската джета с предница от пасат В4
.
.-
Гергин
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Колега не се занимавай само ще си утрепаш времето. Виждал съм , но все си личи , че нещо не е както трябва! Ако толкова ти се ще да пипнеш, резни предната маска около емблемата и сложи мрежа. За мен не стои лошо
Най малкото ще подобриш охлаждането.
Най малкото ще подобриш охлаждането.- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sasho07 написа: За мен не стои лошоНай малкото ще подобриш охлаждането.
За охлаждането през маската не си прав
. 
То зад маската има куп други неща , който пречат на опитите за направата на поток за въздуха. 

-
Гергин
miti_kamenov написа:sasho07 написа: За мен не стои лошоНай малкото ще подобриш охлаждането.
За охлаждането през маската не си прав, ли4но аз карах с изрезана маска и след това си направих друга без никакъв отвор,нямаше никаква разлика в охлаждането.Има доста писано по тоя въпрос във форума
.
Я ми покажи тези теми.
То зад маската има куп други неща , който пречат на опитите за направата на поток за въздуха.![]()
Какво имаш в предвид с
?? Дано съм го разбрал погрешно. Да прочете някъде, че трябва да се направи поток?Re: За В3 от следващия модел пасат ?!
Колега виж къде има дупка , за отвеждане на въздуха и прецени сам като направиш по-голяма дупка дали ще влиза повече въздух.
edit:sasho07 нали говориш за подобряване на охлаждането ? За да се подобри охлаждането трябва да се създаде поток от идващия въздух към било то радиатор , двигател ?

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sasho07 написа:miti_kamenov написа:sasho07 написа: За мен не стои лошоНай малкото ще подобриш охлаждането.
За охлаждането през маската не си прав, ли4но аз карах с изрезана маска и след това си направих друга без никакъв отвор,нямаше никаква разлика в охлаждането.Има доста писано по тоя въпрос във форума
.
Я ми покажи тези теми.
ето ти колега една тема
viewtopic.php?f=11&t=124358, в самата тема има няколко мнения по този въпрос 
-
Гергин
Явно и тук проблема с "ВЪЗДУШНИЯТ ПОТОК" е много сериозен, Каменов.
Иначе доста работа си ометнал по колата си
Иначе доста работа си ометнал по колата си

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не искам да се заяждам с никои ,не заради това ползвам този форум.Просто ти казвам 4е ефекта на изрязаната маска е същият като при затворената,казвам го от ЛИЧЕН ОПИТ,то4но зад отвора на моята маска няма дифузиор(беше махнат ,когато купих колата)а има една греда и тя пре4и на "ВЪЗДУШНИЯТ ПОТОК".В момента съм с изцяло запълнена маска и броня от б4 и дори в тези горещини не ми загрява. п.с. а колкото до снимките, маската на пасат б3 е така направена 4е може по всякакъв на4ин да се гавриш с нея
кеф ти правоъгълници,триъгълници ,кръгове ,халогени,и т.н и т.н.(МОЕ МНЕНИЕ) 

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
sasho, не мисля, че kr1so е отговорил в стил, по-различен от твоя.
Дори мисля, че е малко по-мек
Давам ти моята В3. Ако успееш да подсигуриш по-добро охлаждане отпред чрез промяна по маската, но без после да се разпадне нищо - признавам те!
Всичко това, дето си го показал е чисто с цел оптичен тунинг!
@krIso - това твоята кола ли е?
Защо въздуховода за филтъра ти е изрязан отгоре?

Дори мисля, че е малко по-мек
Давам ти моята В3. Ако успееш да подсигуриш по-добро охлаждане отпред чрез промяна по маската, но без после да се разпадне нищо - признавам те!
Всичко това, дето си го показал е чисто с цел оптичен тунинг!
@krIso - това твоята кола ли е?
Защо въздуховода за филтъра ти е изрязан отгоре?