Като за начало какво съм направил:
Затъмнени стопове и мигачи
Нови фарове (DEPO)
Ксенон
Сенник от фолио
"Спортен въздушен филтър за картерни газове" (YED) - Сложих го защото ми се беше скъсал маркуча и не ми се занимаваше
Пълно обслужване на масла,ремъци,филтри
Газова уредба LOVATO
Оборотомер
Изместена задна чистачка
Скромно аудио с 4 колони Бошмен и CD SONY CDX-S22
2бр нови летни гуми Hankook Optimo 175/75/r13
Чакам да направя(близко бъдеще до месец максимум) :
мод 1 предна чистачка с чистачка без рамо(тези дето са като ска(безшарнирни или не помня как се казваха точно))
Запланувано за тази година(подредени по важност):
Рекаро салон от 2ка или 3ка
Брони от широките с решетка без емблема
Джанти
Спортно окачване
По-малък волан(не е задължително да е спортен)
Аларма+централно
Бас каса с усилвател
За догодина дай боже:
Боя
Двигател може би с изпускателна системка,а у(някой от 2ка...голямо GTI и такива)
Дано всичко стане.Ето и малко снимков материял:
В началото на годината поставих Sony CD с колонки Boschman 2бр в таблото и 2 броя на кората.Доста съм доволен.Сега започнах лека полека да си преправям и колата,така че да ме кефи като се возя в нея
Първоначално всичко започна от тук:

Ето новите фарове:

Ефекта от тях:

Мирко се радва на колата си без стопове

Ето ги затъмнени:

Mалко да се изфукам с новите фарове:

Понеже жълтите крушки ме дразниха....ги смених с лед:

Най-голямата екстра.Фолио за сенник.Идеално!Няма слънце...кеф!Малко кофти го залепих,но се забелязва само от близо,ако се втренчиш яко!Кой да знае,че се лепи на сянка и по хладното....

Това не са мехурчета,а просто вода...

Оборотомер:
Ето крайният резултат:

Лично на мен ми харесва.Придава "спортен" вид.
Ето го в действие:
Днес установих:
1----2000rpm----25км/ч
2----2000rpm----45км/ч
3----2000rpm----65км/ч
4----2000rpm----75км/ч
Отделно
2----6500rpm----105км/ч
3----6000rpm----135км/ч
Останаха малко козметично поправки в купето,изпиране на тапицерията и еднааа хубава автомивка и съм идеален
Ето още малко "тунинг".Модификацията е чисто практическа и наистина има полза.Сега като погледна виждам цяло стъкло,а не една чистачка която се набива на погледа ти....
Ето какво се прави:
Тази малката щангичка се превърта на 180градуса и воала:

Ето крайният резултат:

Надявам се скоро да повдигна темата.....лека полека,ще правя "Голфетка" в изчистен стил.Нямам намерение да е яко кич.Затова и мисля да се води CL- Classic
За боя мисля нещо зеленикаво или тъмен мат..нещо подобно на хондите.Много ме радва цвета им (матово виолетово).Двигателя е друго на ръка.Формата освен от броните не мисля да я променям друго яче.Някоя зарибена джанта(мечтая си за някой http://kevin.heide-crew.de/Stuff/Fotos/ ... %20003.jpg , но ще видим) и така.Ако иамте някви припоръки с цел запазване на "класически вид" на колата споделяйте.Също така ако нещо не ви хареса...отворен съм за критики.
Благодаря за отделеното време!
Аз мислех да раздувам калниците,защото мислех да правя джанти от типа две в едно.Нещо с голямо EJ (или както се водеше) от типа над 8-9 примерно.Някак си ме кефят тези "разплути" гуми.Лаисната за над фаровете...кви пари върви?От друга страна не искам и да я слагам,защото всеки втори има такава подяволите.