Като за начало какво съм направил:
Затъмнени стопове и мигачи
Нови фарове (DEPO)
Ксенон
Сенник от фолио
"Спортен въздушен филтър за картерни газове" (YED) - Сложих го защото ми се беше скъсал маркуча и не ми се занимаваше

Пълно обслужване на масла,ремъци,филтри
Газова уредба LOVATO
Оборотомер
Изместена задна чистачка
Скромно аудио с 4 колони Бошмен и CD SONY CDX-S22
2бр нови летни гуми Hankook Optimo 175/75/r13
Чакам да направя(близко бъдеще до месец максимум) :
мод 1 предна чистачка с чистачка без рамо(тези дето са като ска(безшарнирни или не помня как се казваха точно))
Запланувано за тази година(подредени по важност):
Рекаро салон от 2ка или 3ка
Брони от широките с решетка без емблема
Джанти
Спортно окачване
По-малък волан(не е задължително да е спортен)
Аларма+централно
Бас каса с усилвател
За догодина дай боже:
Боя
Двигател може би с изпускателна системка,а у(някой от 2ка...голямо GTI и такива)
Дано всичко стане.Ето и малко снимков материял:
В началото на годината поставих Sony CD с колонки Boschman 2бр в таблото и 2 броя на кората.Доста съм доволен.Сега започнах лека полека да си преправям и колата,така че да ме кефи като се возя в нея

Първоначално всичко започна от тук:

Ето новите фарове:

Ефекта от тях:

Мирко се радва на колата си без стопове

Ето ги затъмнени:

Mалко да се изфукам с новите фарове:

Понеже жълтите крушки ме дразниха....ги смених с лед:

Най-голямата екстра.Фолио за сенник.Идеално!Няма слънце...кеф!Малко кофти го залепих,но се забелязва само от близо,ако се втренчиш яко!Кой да знае,че се лепи на сянка и по хладното....

Това не са мехурчета,а просто вода...

Оборотомер:
Ето крайният резултат:

Лично на мен ми харесва.Придава "спортен" вид.
Ето го в действие:
Днес установих:
1----2000rpm----25км/ч
2----2000rpm----45км/ч
3----2000rpm----65км/ч
4----2000rpm----75км/ч
Отделно
2----6500rpm----105км/ч
3----6000rpm----135км/ч
Останаха малко козметично поправки в купето,изпиране на тапицерията и еднааа хубава автомивка и съм идеален

Ето още малко "тунинг".Модификацията е чисто практическа и наистина има полза.Сега като погледна виждам цяло стъкло,а не една чистачка която се набива на погледа ти....
Ето какво се прави:
Тази малката щангичка се превърта на 180градуса и воала:

Ето крайният резултат:

Надявам се скоро да повдигна темата.....лека полека,ще правя "Голфетка" в изчистен стил.Нямам намерение да е яко кич.Затова и мисля да се води CL- Classic
За боя мисля нещо зеленикаво или тъмен мат..нещо подобно на хондите.Много ме радва цвета им (матово виолетово).Двигателя е друго на ръка.Формата освен от броните не мисля да я променям друго яче.Някоя зарибена джанта(мечтая си за някой http://kevin.heide-crew.de/Stuff/Fotos/ ... %20003.jpg , но ще видим) и така.Ако иамте някви припоръки с цел запазване на "класически вид" на колата споделяйте.Също така ако нещо не ви хареса...отворен съм за критики.
Благодаря за отделеното време!