PASSAT -b5- V6-2500c-проблеми ,решения,цени,взаимопомощ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: PASSAT- V6-2500c-проблеми ,решения,цени,взаимопомощ....
здр
- Прикачени файлове
Последна промяна от ефенди на Вто 23 юни 2009 12:40, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здр..най-после успях с тези снимки..дано да съм полезен..доц Стефанов/по мое желание свали и разглоби цялата кутия в-у една маса в университета..и ми каза -това ще върви еди колко си км..другото еди колко си км..и направи кутията нова..що се отнася до това каква кола съм случил късмет..след като я платих и взех фактурата открих в колата ориг.серв.книжка на колата..оказа се ,че е от италия..и е на три пъти по-вече км.отколкото показва км-жа..има и хронология на серв обслужване,телефони ,име на сервиза и т.н..пазя ги ..все някой ден ще разбера как и защо е дошла в България..но допускам,че е била бракувана..или на-малкото побългарена..едва я регистрирах..не беше вс.точно с номера на двигателя.НО СЕГА СПЕШНО ТЪРСЯ ДВЕ ОБОРУДВАНИ ГЛАВИ/като преди няколко дена от пловдив се опитаха да ми пробутат две"РАБОТЕЩИ ГЛАВИ СВАЛЕНИ ОТ ВЪРВЯЩ МОТОР"-само дето кобиличките ги нямаше там..по куриерска служба,с наложен платеж..размина ми се..когато си поръчвате части по този начин искайте изпращача изрично да упомене,че може да видите стоката преди да я платите..
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ех...ето това ми беше пасатчето..
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
ОФФ:Ефенди видя ли коя е последната дата в сервизната книжка - щото и колегата колата му беше с "сервизна" ама акто я отворих от 4-5 години нищо не беше писано.Пак ти препоръчвам да потърсиш в ebay.de
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Благодарско за снимките.
P.S.Не се разбира обаче в коя част на мотора се случва всичко това.
P.S.Не се разбира обаче в коя част на мотора се случва всичко това.
@ефенди, да не е бил женски пасата и да се го омъжили
?
Иначе нЕма такава светулка

Иначе нЕма такава светулка

- passat4o
- Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
- Двигател: CBAC
- Контакти:
брато,аз смених всичко по двигателя:) валове,кобилици,хидро повдигачи,бутала,клапани,сегменти,нафтова помпа и още куп неща,включително и ходова част на 2 пъти:) Какво да ти кажа,толкова съм вътре,че вече с нов мотор,как да я дам:) Сега обаче имам друг проблем и не знам дали тук е правилното място за него.След последният ми ремонт,колата ми вибрира на свободна повече от обикновено.Ходих в Автохит Стара Загора и Бош СТЗ,казаха че всичко е нормално. Ок така се примирих,не е болка за умиране,колата си лети. Но в момента като включа компресора на климатроника и вибрациите се усилват повече от обикновенно,оборотите падат с 200 и колата не само че губи мощност ами и придърпва. Като отидох на сервиз ми казаха че трябвало да се разглови цялата предница(естествено) и трябва да дам сумати пари за това нещо без дори да знам дали после няма да ми кажат пак : " ами всичко е нормално" Защото като я закачих на компютър- всичко е нормално.... някой да може да помогне с някой съвет,да се е сблъсквал с нещо подобно.В смисъл...100% е нещо от компресора на климатроника,защото като карам на ECON нямам проблеми...знам ли,някой ремък на климатроника....майстора по какъв начин може да си е оставил ръцете...инъче съм минал над 10 000 км така и никакви проблеми....
Искаш да кажеш че на ЕКОН, нямаш проблеми с оборотите на празен ход и те са в рамките на нормалното за този мотор (гледани на програма) а не по табло, а след като включиш компресора оборотите падат и колата започва да тресе?
Относно смяна на филтъра на картерните газове имам материал с текст(на наглийски) и подробни снимки;който иска да си напише тук електронния адрес на пощата и ще му ги изпратя,защото трудно се оправям със снимки във форума
- Rabbit_TDI
- Контакти:
vanquishkbg@abv.bg - метай аз ще ги кача.
Върни се в “Дизелови агрегати”