Спасение от крадци на бензин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Спасение от крадци на бензин
Баш! Единственото е една цетка надолу почти до началото на резервоара, с което ще спрете повечето нещасници дето точат бензин с тръба. Иначе спасение няма!
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Може да се смеете, идеята е следна да се направи така да се пълни вътре от багажника, там да се изкара тръбата за пълнене!
А на старото място да се завари и капачето да се отваря без да се заключва от централното, крадците отварят и гледат

Давам идеята защото на мен газта ми се зарежда от вътре!
А на старото място да се завари и капачето да се отваря без да се заключва от централното, крадците отварят и гледат

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще ти пробият резервоара за да ти правят мръсно
не се занимавайте с дивотий бе колеги?!?
в една друга тема бях писал как на един комшия му гепаха ЦЕЛИЯ резервоар на ладата
не се занимавайте с дивотий бе колеги?!?
в една друга тема бях писал как на един комшия му гепаха ЦЕЛИЯ резервоар на ладата

- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
doaiena написа:Може да се смеете, идеята е следна да се направи така да се пълни вътре от багажника, там да се изкара тръбата за пълнене!
А на старото място да се завари и капачето да се отваря без да се заключва от централното, крадците отварят и гледат![]()
![]()
Закона отдавна казва пълненето да е отвън, а ти искаш освен газ-та вътре да слагаш и бензина!
- dandan
- Автомобил: Passat B5-5
- Двигател: AHA 2003
Ами то както се е видяло няма отърване, ами им оставяйте вечер до колата по едно шише бензин та да не правят мръсно и да не ръчкат резервоара...

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
няма оправия,като ги набараш такива им спукваш кратуните от бой,и като ти мине през ум че е достатъчно-продължаваш с 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
doaiena написа:Може да се смеете, идеята е следна да се направи така да се пълни вътре от багажника, там да се изкара тръбата за пълнене!
А на старото място да се завари и капачето да се отваря без да се заключва от централното, крадците отварят и гледат![]()
![]()
Да се отровиш от изпарения ли иксаш бе колега.Газ, Бензин мястото им е от вънка.Чуда се как минавате инпспекциония преглед на бутилката.
- djofar
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: 1.9TDI ARL 2003
Бай Семо написа:doaiena написа:Може да се смеете, идеята е следна да се направи така да се пълни вътре от багажника, там да се изкара тръбата за пълнене!
![]()
Да се отровиш от изпарения ли иксаш бе колега.Газ, Бензин мястото им е от вънка.Чуда се как минавате инпспекциония преглед на бутилката.
колега тук от месец два близо няма как да минеш преглед поради простата причина че няма стикери защото някой големци ги изтеглиха старите от всички газ сервизи и сега се чакат новите стикери но кой знае кога ще ги пуснат

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Зареждам сутрин!!!
Като се прибера има няма 7-8 литра в резервоара.
Ти ми кажи колко ще източат...
Като се прибера има няма 7-8 литра в резервоара.
Ти ми кажи колко ще източат...

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз в резервоара нямам нищо!!! Да точат! Смсал на края на резервата е има няма 2 литра колкото да не изгори помпата и тва е. Като някой път се заинати на газ паля на бензин за секунда и прехвърлям. И като зареждам казвам за 5 лв. сипи!!!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Защо приказвате само за бензина, а нафтата не могат ли пак да ти я източат 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Темата никак не е остаряла. Напротив, сега става актуална. Отново! Точно преди месец ми счупиха палчето-фиксатор на външния капак и ми бяха източили около 20 литра. Беше си направено достатъчно вандалски - с драскотините му и всичко останало. И към това поне седем пъти чух въпроса: "Пак ли са започнали да крадат бензин?".
Замислих се дали съм се разминал само с видимите въртели. Отидох в "Порше - Изток" на околовръстния път. Оттам ми показаха един луноход - оригинална сервизна машина на Volkswagen за източване на резервоари с маркуч, който се вкарва безпрепятствено в резервоара. Т.е. поне ме успокоиха, че нищо допълнително (филтър, мрежа, решетка) не е счупено, защото няма нищо такова (става дума за Пасат 1999 г.).
Вчера окончателно ми поправиха всичко в сервиза (слава богу, по автокаско). Но не знам какво да правя. Сложих капачка на резервоара с ключ, но перспективата за пробит резервоар (или други варварщини) никак не ми харесва. Оставих я на платен паркинг, но там има сигнали
за плъхове. Въпреки че не е изключено и около блока, който е близо до паркинга, да се разхождат. Имам предвид четирикраки плъхове. Освен двукраките. Значи засега на паркинга трябва да си реша въпроса само с четирикраките.
Замислих се дали съм се разминал само с видимите въртели. Отидох в "Порше - Изток" на околовръстния път. Оттам ми показаха един луноход - оригинална сервизна машина на Volkswagen за източване на резервоари с маркуч, който се вкарва безпрепятствено в резервоара. Т.е. поне ме успокоиха, че нищо допълнително (филтър, мрежа, решетка) не е счупено, защото няма нищо такова (става дума за Пасат 1999 г.).
Вчера окончателно ми поправиха всичко в сервиза (слава богу, по автокаско). Но не знам какво да правя. Сложих капачка на резервоара с ключ, но перспективата за пробит резервоар (или други варварщини) никак не ми харесва. Оставих я на платен паркинг, но там има сигнали

-
- Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
- Двигател:
И на мен доста кила нафтичка са ми токали...аз зареждам и все няма
един ден отивам да зареждам че пак беше на привършване отварям капака на резервоара и се оказа че са ми взели даже и капачката на гърловината
Отидох до един магазин,купих си заключваща капачка за 20 лева,и на същатата вечер се бяха опитвали да я отворят но не са успели.Поражения няма и сега спя спокойно,защото наскоро като се прибирах една сутрин към 3:30 и хванах две момченца с две почти пълни 10 литрови туби.
.....едва ли ще дойдат пак в нашия квартал,пък и не си лягам рано!Иначе момченцата бяха доста тъпички,и изобщо не се сетиха да пуснат тубите и да избягат след като ги подгоних
Колата е Б3.

Отидох до един магазин,купих си заключваща капачка за 20 лева,и на същатата вечер се бяха опитвали да я отворят но не са успели.Поражения няма и сега спя спокойно,защото наскоро като се прибирах една сутрин към 3:30 и хванах две момченца с две почти пълни 10 литрови туби.

Колата е Б3.
- metojoor
- Автомобил: scirocco mk2 polo 6N
- Двигател: AGU AEX T
Лепнете една табелка "гас" а си сипвайте бензин 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм с 2 резервуара - да точат, на мен не ми пречи. Резервата ми е в левия травата ми е в десния , да точат .... ха