Спасение от крадци на бензин

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Спасение от крадци на бензин

Мнениеот Vizor » Пет 26 юни 2009 8:53

Баш! Единственото е една цетка надолу почти до началото на резервоара, с което ще спрете повечето нещасници дето точат бензин с тръба. Иначе спасение няма!

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 26 юни 2009 22:47

Може да се смеете, идеята е следна да се направи така да се пълни вътре от багажника, там да се изкара тръбата за пълнене!
А на старото място да се завари и капачето да се отваря без да се заключва от централното, крадците отварят и гледат :shock :shock :shock
Давам идеята защото на мен газта ми се зарежда от вътре!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 27 юни 2009 6:45

ще ти пробият резервоара за да ти правят мръсно
не се занимавайте с дивотий бе колеги?!?
в една друга тема бях писал как на един комшия му гепаха ЦЕЛИЯ резервоар на ладата :screwy

Потребителски аватар
Peterman
Автомобил: passat b6
Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006

Мнениеот Peterman » Съб 27 юни 2009 18:08

doaiena написа:Може да се смеете, идеята е следна да се направи така да се пълни вътре от багажника, там да се изкара тръбата за пълнене!
А на старото място да се завари и капачето да се отваря без да се заключва от централното, крадците отварят и гледат :shock :shock :shock

Закона отдавна казва пълненето да е отвън, а ти искаш освен газ-та вътре да слагаш и бензина!

Потребителски аватар
dandan
Автомобил: Passat B5-5
Двигател: AHA 2003

Мнениеот dandan » Съб 27 юни 2009 21:10

Ами то както се е видяло няма отърване, ами им оставяйте вечер до колата по едно шише бензин та да не правят мръсно и да не ръчкат резервоара...
:)

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Нед 28 юни 2009 16:11

няма оправия,като ги набараш такива им спукваш кратуните от бой,и като ти мине през ум че е достатъчно-продължаваш с :beat_butt2

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Сря 08 юли 2009 8:54

doaiena написа:Може да се смеете, идеята е следна да се направи така да се пълни вътре от багажника, там да се изкара тръбата за пълнене!

Да се отровиш от изпарения ли иксаш бе колега.Газ, Бензин мястото им е от вънка.Чуда се как минавате инпспекциония преглед на бутилката.

Потребителски аватар
djofar
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: 1.9TDI ARL 2003

Мнениеот djofar » Сря 08 юли 2009 13:11

Бай Семо написа:

Да се отровиш от изпарения ли иксаш бе колега.Газ, Бензин мястото им е от вънка.Чуда се как минавате инпспекциония преглед на бутилката.

колега тук от месец два близо няма как да минеш преглед поради простата причина че няма стикери защото някой големци ги изтеглиха старите от всички газ сервизи и сега се чакат новите стикери но кой знае кога ще ги пуснат :evil:

Потребителски аватар
valkilmera
Автомобил: Golf3 4 Audi A3
Двигател: ABS AZD 8P

Мнениеот valkilmera » Сря 08 юли 2009 22:19

Зареждам сутрин!!!
Като се прибера има няма 7-8 литра в резервоара.
Ти ми кажи колко ще източат... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex_zazy » Нед 12 юли 2009 13:44

Аз в резервоара нямам нищо!!! Да точат! Смсал на края на резервата е има няма 2 литра колкото да не изгори помпата и тва е. Като някой път се заинати на газ паля на бензин за секунда и прехвърлям. И като зареждам казвам за 5 лв. сипи!!!

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 12 юли 2009 19:35

Защо приказвате само за бензина, а нафтата не могат ли пак да ти я източат :?:

vw_passat_B5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_passat_B5 » Сря 06 окт 2010 10:45

Темата никак не е остаряла. Напротив, сега става актуална. Отново! Точно преди месец ми счупиха палчето-фиксатор на външния капак и ми бяха източили около 20 литра. Беше си направено достатъчно вандалски - с драскотините му и всичко останало. И към това поне седем пъти чух въпроса: "Пак ли са започнали да крадат бензин?".

Замислих се дали съм се разминал само с видимите въртели. Отидох в "Порше - Изток" на околовръстния път. Оттам ми показаха един луноход - оригинална сервизна машина на Volkswagen за източване на резервоари с маркуч, който се вкарва безпрепятствено в резервоара. Т.е. поне ме успокоиха, че нищо допълнително (филтър, мрежа, решетка) не е счупено, защото няма нищо такова (става дума за Пасат 1999 г.).

Вчера окончателно ми поправиха всичко в сервиза (слава богу, по автокаско). Но не знам какво да правя. Сложих капачка на резервоара с ключ, но перспективата за пробит резервоар (или други варварщини) никак не ми харесва. Оставих я на платен паркинг, но там има сигнали :wink: за плъхове. Въпреки че не е изключено и около блока, който е близо до паркинга, да се разхождат. Имам предвид четирикраки плъхове. Освен двукраките. Значи засега на паркинга трябва да си реша въпроса само с четирикраките.

dj carul
Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
Двигател:

Мнениеот dj carul » Чет 07 окт 2010 21:26

И на мен доста кила нафтичка са ми токали...аз зареждам и все няма :lol: един ден отивам да зареждам че пак беше на привършване отварям капака на резервоара и се оказа че са ми взели даже и капачката на гърловината :evil: :evil: :evil:
Отидох до един магазин,купих си заключваща капачка за 20 лева,и на същатата вечер се бяха опитвали да я отворят но не са успели.Поражения няма и сега спя спокойно,защото наскоро като се прибирах една сутрин към 3:30 и хванах две момченца с две почти пълни 10 литрови туби. :beat_butt2 .....едва ли ще дойдат пак в нашия квартал,пък и не си лягам рано!Иначе момченцата бяха доста тъпички,и изобщо не се сетиха да пуснат тубите и да избягат след като ги подгоних :D :D :D
Колата е Б3.

Потребителски аватар
metojoor
Автомобил: scirocco mk2 polo 6N
Двигател: AGU AEX T

Мнениеот metojoor » Чет 07 окт 2010 21:51

Лепнете една табелка "гас" а си сипвайте бензин mhihi

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 07 окт 2010 22:49

Аз съм с 2 резервуара - да точат, на мен не ми пречи. Резервата ми е в левия травата ми е в десния , да точат .... ха mhihi

Върни се в “Направи си сам!”