Етого и поредният проблем с които ще ви заинтригувам. Наскоро останових че задните ел стакла имат проблем значи 1-то ляво има щракалка куято само шрака и не се отваря проверих бушони отварях я не видях проблем.. отпред от кознолата се отваря перфекно... а другото дясно стъкло си бачка но мн скърца и рущи от каде мога да го отворя цялата кора че да видя каде е ??
п.п. мерси предварително!
Ел.Стъкла Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ел.Стъкла Голф 3
За задно ляво-провери още веднъж самия бутон и..виж дереджето на кабелите в гумения маншон на вратата към колоната!А това дето "хрущи"-хич не се опитвай да го поправяш,аз защо си взех кола с "ръчки"?!..и с един важен кабел към мотора само(то и той е толкова важен де..) 

- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
Кората се маха много лесно-има много щипки по ръба и само с една отвера бъркаш и те пускат,няма се плашиш ,няма да счупиш нищо,а преди тва има два болта ,които са под самата дръжка,1во тях отвии(трябва да махнеш капачето на дръжката и ще ги видиш)и после щипките.А за проблема с лявото,ако не е бушон,някъде прекъсва така че може и тая кора да махнеш и ще си го намериш къде е и нема се плашиш тея задни стъкла много проблеми създават.
- aleky
- Автомобил:
- Двигател:
аз никога не сам имал проблеми с задните ама има нешто 4е аз си ги слагах колега амажи си релсите и жилата !!
- D1ko
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не се плаша все пак трябва се оправи утре преди да омия голфера ще се заема да го оправя. 
Мерси за помоща ще дам резултат утре!

Мерси за помоща ще дам резултат утре!
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
aleky написа:аз никога не сам имал проблеми с задните ама има нешто 4е аз си ги слагах колега амажи си релсите и жилата !!
Голяма грешка жилата не се смазват

П.С. това ми го е казвал Пламен Маджаров viewtopic.php?f=13&t=34174
- aleky
- Автомобил:
- Двигател:
fill написа:aleky написа:аз никога не сам имал проблеми с задните ама има нешто 4е аз си ги слагах колега амажи си релсите и жилата !!
Голяма грешка жилата не се смазват![]()
П.С. това ми го е казвал Пламен Маджаров viewtopic.php?f=13&t=34174
колега 6е ги избарша тогава мерси !!!
И аз посетих Пламен Маджаров днес. Имах проблем с заден ляв механизъм. Коректен и точен майстор. Препоръчвам го и аз.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Не се занимавай - пари на вятъра. Преди 2 години както и да го правеха отиваха 70 -80 кинта за стъкло. Съветвам те да ги правиш чак, когато някое от стъклата ти падне и не можеш да го вдигнеш. На голф са ужасни. А относно онова зацепващото - и аз го имам този проблем, цъка но не се отваря нито от таблото, нито от копчето на дръжката. Година и половина не работи, после се оправи за два месеца и пак спря. Прави си изводите - ако искаш да работят купи си 4 нови механизма и мотори и ги слагай, иначе нямаш счетка да се занимаваш. Успех 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега на мен също ми се скъса жилото на машинката и беше отишла едната щипка.По моргите не можах да намеря втора употреба.Един колега е имал същия проблем и ме прати при майстор,който я направи.МАЙСТОРА явно разбира защото и на моя комшия съшо ходи при него,но за ГОЛФ4.Мога да ви помогна с неговия номер 0899287199 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”