Ел.Стъкла Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
D1ko
Автомобил:
Двигател:

Ел.Стъкла Голф 3

Мнениеот D1ko » Нед 28 юни 2009 22:27

Етого и поредният проблем с които ще ви заинтригувам. Наскоро останових че задните ел стакла имат проблем значи 1-то ляво има щракалка куято само шрака и не се отваря проверих бушони отварях я не видях проблем.. отпред от кознолата се отваря перфекно... а другото дясно стъкло си бачка но мн скърца и рущи от каде мога да го отворя цялата кора че да видя каде е ??
п.п. мерси предварително!

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Ел.Стъкла Голф 3

Мнениеот emo-gar » Нед 28 юни 2009 23:34

За задно ляво-провери още веднъж самия бутон и..виж дереджето на кабелите в гумения маншон на вратата към колоната!А това дето "хрущи"-хич не се опитвай да го поправяш,аз защо си взех кола с "ръчки"?!..и с един важен кабел към мотора само(то и той е толкова важен де..) :mrgreen:

Потребителски аватар
golf rlZZZ
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf rlZZZ » Пон 29 юни 2009 8:58

Кората се маха много лесно-има много щипки по ръба и само с една отвера бъркаш и те пускат,няма се плашиш ,няма да счупиш нищо,а преди тва има два болта ,които са под самата дръжка,1во тях отвии(трябва да махнеш капачето на дръжката и ще ги видиш)и после щипките.А за проблема с лявото,ако не е бушон,някъде прекъсва така че може и тая кора да махнеш и ще си го намериш къде е и нема се плашиш тея задни стъкла много проблеми създават.

Потребителски аватар
aleky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleky » Пон 29 юни 2009 10:51

аз никога не сам имал проблеми с задните ама има нешто 4е аз си ги слагах колега амажи си релсите и жилата !!

Потребителски аватар
D1ko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот D1ko » Пон 29 юни 2009 18:37

Аз не се плаша все пак трябва се оправи утре преди да омия голфера ще се заема да го оправя. :)
Мерси за помоща ще дам резултат утре!

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Вто 30 юни 2009 8:18

aleky написа:аз никога не сам имал проблеми с задните ама има нешто 4е аз си ги слагах колега амажи си релсите и жилата !!

Голяма грешка жилата не се смазват :012:

П.С. това ми го е казвал Пламен Маджаров viewtopic.php?f=13&t=34174

Потребителски аватар
aleky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleky » Вто 30 юни 2009 8:46

fill написа:
aleky написа:аз никога не сам имал проблеми с задните ама има нешто 4е аз си ги слагах колега амажи си релсите и жилата !!

Голяма грешка жилата не се смазват :012:

П.С. това ми го е казвал Пламен Маджаров viewtopic.php?f=13&t=34174

колега 6е ги избарша тогава мерси !!!

ilics
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilics » Пет 24 юли 2009 14:22

И аз посетих Пламен Маджаров днес. Имах проблем с заден ляв механизъм. Коректен и точен майстор. Препоръчвам го и аз.

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Пет 24 юли 2009 15:56

Не се занимавай - пари на вятъра. Преди 2 години както и да го правеха отиваха 70 -80 кинта за стъкло. Съветвам те да ги правиш чак, когато някое от стъклата ти падне и не можеш да го вдигнеш. На голф са ужасни. А относно онова зацепващото - и аз го имам този проблем, цъка но не се отваря нито от таблото, нито от копчето на дръжката. Година и половина не работи, после се оправи за два месеца и пак спря. Прави си изводите - ако искаш да работят купи си 4 нови механизма и мотори и ги слагай, иначе нямаш счетка да се занимаваш. Успех :да:

jordan_r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordan_r » Пет 28 авг 2009 16:42

Колега на мен също ми се скъса жилото на машинката и беше отишла едната щипка.По моргите не можах да намеря втора употреба.Един колега е имал същия проблем и ме прати при майстор,който я направи.МАЙСТОРА явно разбира защото и на моя комшия съшо ходи при него,но за ГОЛФ4.Мога да ви помогна с неговия номер 0899287199 :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”