П.П. Просто искаха да си изкажа мъката и възмущението!
petyo_k написа:Колеги пиша по повод на това,че е много дискутирана ситуацията,в която този,който е пред вас и ви е ядосан бие яко спирачките.Значи колеги с gti-ките,не знам вас дали ви засичат и дали ви дават газ като изпреварвате,ама това tdi отзад честно мисля да го махам!Писна ми да се заяждат разни,които чули-недочули,че tdi върви и си мислят,че всички сме състезатели на пътя.Колко да ни вървят колите по 90-100-110 и тн. коне?!Минавам и към конкретен случай(един от многото)-пътувам по посока от Враца към Борован (по Оряховския път) и след с.Баница един пич с Вектра А кара бавно-от рода на 70-80км/ч и реших да го изпреваря.Щом му дадох мигач,започна едно връщане на скорости и една мръсна газ,накрая успях да го изпреваря при скорост вече 140-150км/ч и щом се прибрах скочих на спирачките,щото бях откачил вече.Идиота си намали скоростта и не се е закачал въобще повече.Явно в някои ситуации тази реакция върши работа.Знам,че поех риск,но нямах кръв от яд!Държа да подчертая,че карах по въпросната кола достатъчно време и тя поддържаше ниската скорост.Започнах си изпреварването съвсем спокойно,без да предизвикам по никакъв начин агресията на колегата.И това ми се случва не веднъж.Човека който караше Вектрата беше на възраст около 40 години.
petyo_k написа:Колеги пиша по повод на това,че е много дискутирана ситуацията,в която този,който е пред вас и ви е ядосан бие яко спирачките.Значи колеги с gti-ките,не знам вас дали ви засичат и дали ви дават газ като изпреварвате,ама това tdi отзад честно мисля да го махам!Писна ми да се заяждат разни,които чули-недочули,че tdi върви и си мислят,че всички сме състезатели на пътя.Колко да ни вървят колите по 90-100-110 и тн. коне?!Минавам и към конкретен случай(един от многото)-пътувам по посока от Враца към Борован (по Оряховския път) и след с.Баница един пич с Вектра А кара бавно-от рода на 70-80км/ч и реших да го изпреваря.Щом му дадох мигач,започна едно връщане на скорости и една мръсна газ,накрая успях да го изпреваря при скорост вече 140-150км/ч и щом се прибрах скочих на спирачките,щото бях откачил вече.Идиота си намали скоростта и не се е закачал въобще повече.Явно в някои ситуации тази реакция върши работа.Знам,че поех риск,но нямах кръв от яд!Държа да подчертая,че карах по въпросната кола достатъчно време и тя поддържаше ниската скорост.Започнах си изпреварването съвсем спокойно,без да предизвикам по никакъв начин агресията на колегата.И това ми се случва не веднъж.Човека който караше Вектрата беше на възраст около 40 години.
doaiena написа:petyo_k написа:Колеги пиша по повод на това,че е много дискутирана ситуацията,в която този,който е пред вас и ви е ядосан бие яко спирачките.Значи колеги с gti-ките,не знам вас дали ви засичат и дали ви дават газ като изпреварвате,ама това tdi отзад честно мисля да го махам!Писна ми да се заяждат разни,които чули-недочули,че tdi върви и си мислят,че всички сме състезатели на пътя.Колко да ни вървят колите по 90-100-110 и тн. коне?!Минавам и към конкретен случай(един от многото)-пътувам по посока от Враца към Борован (по Оряховския път) и след с.Баница един пич с Вектра А кара бавно-от рода на 70-80км/ч и реших да го изпреваря.Щом му дадох мигач,започна едно връщане на скорости и една мръсна газ,накрая успях да го изпреваря при скорост вече 140-150км/ч и щом се прибрах скочих на спирачките,щото бях откачил вече.Идиота си намали скоростта и не се е закачал въобще повече.Явно в някои ситуации тази реакция върши работа.Знам,че поех риск,но нямах кръв от яд!Държа да подчертая,че карах по въпросната кола достатъчно време и тя поддържаше ниската скорост.Започнах си изпреварването съвсем спокойно,без да предизвикам по никакъв начин агресията на колегата.И това ми се случва не веднъж.Човека който караше Вектрата беше на възраст около 40 години.
Колега точно за такива типове винаги съм си мечтал да имам под капака едно VR6 или 200кончета, пък нека да връща предавки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта