Изпускателен Колектор от голф3 tdi,ставали на G60(pg)мотор??
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кое е по добре да сложим,Компресор или Турбо????
Аз лично бих избрал компресора, въртящия момент го имаш в почти целия диапазон от обороти, макар, че яде малко от работата на двигателя. Аз лично мисля, че за градски условия е по-добрия вариант от турбото. Сигурно скоро няма да забравя за Иво думите като ходихме до Ники7878 за турбопътищата: "Е, баси, друго е с компресора. Още от ниските си набира."
като се замисля че тази кола няма да е за Драг или Прочие наистин ще е по-добре компресора а и по малко занимавка
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF

за тва си мечтаят некои от нас....
Итън!

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
М45 е за нашите "зрънчовци"
На Г60 като гледам наблягат на М62 и М90
http://www.youtube.com/watch?v=dPJnWGNj_5E

http://www.youtube.com/watch?v=dPJnWGNj_5E
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
doc_j написа:Сигурно скоро няма да забравя за Иво думите като ходихме до Ники7878 за турбопътищата: "Е, баси, друго е с компресора. Още от ниските си набира."
Абсолютно това ми бяха думите

- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
До преди 6 мес. и аз бях пред същята делема за моя ПФ- дали да става Г60 или една турбинка.Е избрах турбото.При мен това е добре че тръгва около 2500-2800 об. до към 5500об. и съм много доволен.Колата също е ежедневка.Според мен до сега си карал с компресор и е време за промяна към "Турбо Мания" 

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Голфе с какво турбо си ти?
-
- Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
- Двигател:
ами колега аз на скоро предприех тази стъпка като теб!и аз бях в голяма дилема!имам рали и му мислих...смятах търсих гледах...и реших,че с еатон-а щемие по добре и предприех трансплантацията!донора беше цлк мерцедес...обаче оттам се започва филма...мн голямо препраяне...нова стоика за компресора..изместване на радиатора и кулера...нов ремак,но дати кажа чесно си засложаваше!колата в момента мн по добре се държи с еатона и има тяга от ниските!с турбото ще извадиш нещо малко по добро от еатона...съскането и малко по добра тяга...но с турбото ще трябва да смениш колектора...диузите,помпа ...малко преправяне по турбо пътищата и маслените магистрали...и задължително по електрониката зада бъде сичко 6!личното ми мнение е,че ако щее ежедневка...еатона е по добрия варянт...а и данее само ежедневка...а чесане на краста..повярваи ми...усещането с еатона е мн хубаво
но всичко вече е вапрос на вкус!мнението мие лично и обективно спрямо моите виждания така,че което и да предприемеш щее играчка но и в 2-та случая щеси заслужава!успех

vidolov написа:ами колега аз на скоро предприех тази стъпка като теб!и аз бях в голяма дилема!имам рали и му мислих...смятах търсих гледах...и реших,че с еатон-а щемие по добре и предприех трансплантацията!донора беше цлк мерцедес...обаче оттам се започва филма...мн голямо препраяне...нова стоика за компресора..изместване на радиатора и кулера...нов ремак,но дати кажа чесно си засложаваше!колата в момента мн по добре се държи с еатона и има тяга от ниските!с турбото ще извадиш нещо малко по добро от еатона...съскането и малко по добра тяга...но с турбото ще трябва да смениш колектора...диузите,помпа ...малко преправяне по турбо пътищата и маслените магистрали...и задължително по електрониката зада бъде сичко 6!личното ми мнение е,че ако щее ежедневка...еатона е по добрия варянт...а и данее само ежедневка...а чесане на краста..повярваи ми...усещането с еатона е мн хубавоно всичко вече е вапрос на вкус!мнението мие лично и обективно спрямо моите виждания така,че което и да предприемеш щее играчка но и в 2-та случая щеси заслужава!успех
Колега,аз просто искам турбо или друг компресор на мястото на г60-то,няма да гоня 200++ коня,пак на 0,7,8 налягане ще си бъде,задължителни ли е да сменям електрониката,дюзи и помпа(БТВ помпа ми се намира една от Астра 2.0 16в 150коня)
- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
Vizor написа:Голфе с какво турбо си ти?
Моето е Гарет Т25, 380 кубикови дюзи,а електрониката ми е мегаскуерт 1 екстра от Ники от Златоград.
Аз си мисля че няма да има нужда да сменяш електроника.Оригиналната на Г60 може да надуваш турбото до 1 бар.Беше обсъждано в една тема и имам такива спомени,но нека по-знаещите да кажат със сигурност
Да така е за електрониката чел съм,за дюзите необходимо ли е?
Колеги ККК к26 ще ми свършили работа,или идва голяма, говорим за кола която ше бъде 200-210hp max
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:

Vizor написа::shock Ау.. как ще го направиш 200 коня направо не ми е ясно
Ам,а колко да очаквам като подменя компресора с турбо и друг чип,да несе залъгвам затуй???И конкретно за турбото става или нестава,или да си взимам Т3/Т4 с колектор от ТД???
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
S.Raikov написа:Vizor написа::shock Ау.. как ще го направиш 200 коня направо не ми е ясно
Ам,а колко да очаквам като подменя компресора с турбо и друг чип,да несе залъгвам затуй???И конкретно за турбото става или нестава,или да си взимам Т3/Т4 с колектор от ТД???
Всичко зависи с какво надналягане ще караш. А другия чип е мап за въпросното налягане. Ако караш на 0,5 може и 130 к.с. да стане .... и пак ще си имаш компресор/турбо с чип за него.
Трябва на теб да ти стане ясно какво точно искаш да направиш.