Крайно време е и вие да се осъзнаете

@jordanpar, адски си прав човече

но сега си давам сметка,че нее най-важното колата да е само бърза...
Tomcat написа:значи да разбирам, че за теб е важно колата ти да харчи малко, поне това разбирам от твоето изказване.
за това дизела наистина е най-добър, обаче в абсолютно всяка друга дисциплина е по-слаб от бензина. говорим за мотори с подобни харакеристики.
ostavime написа:Предполагам дизела ти е с турбо. Или греша?
rosen79 написа:Tomcat написа:значи да разбирам, че за теб е важно колата ти да харчи малко, поне това разбирам от твоето изказване.
за това дизела наистина е най-добър, обаче в абсолютно всяка друга дисциплина е по-слаб от бензина. говорим за мотори с подобни харакеристики.
Колега,защо говориш глупости?Дизела единствено може да отстъпи пред бензина на старта при къси разтояния.От там на татък губиш по точки.Дизела не се влияе толкова от товара на автомобила,колкото бензиновата кола.Я качи четири човека и багаж в някоя бензинова кола,която е 90 или малко повече конски сили,пусни климатика,и тръгни по магистралата за Пловдив.На изкачването преди Вакарел си издъхнал на половината път.За Петрохан или някой от проходите на България не искам да споменавам,че там е още по-зле.Само да те светна петрохан го качвам с трима човека и багаж на 3-та-4-та и не качвам повече от 2200оборота,пробвай го с абф-а или с квато и да е бензинова кола.Там не можеш да подържаш постоянни 4000+оборота.
Вчера карах едно бмв Е-36 150кс,ми да ти кажа колега не е кой знаекакво,като вървене.Не можа да ме впечатли така, както като се качих на печката за пръв път.
Както казва колегата,човек качи ли се от бензин на дизел повече не иска да чуе за бензинова кола.
И другото да питам бензинджиите.Да сте виждали товарен автомобил с бензинов двигател?Не говорая за газки и зилове.На мен лично ми прави впечатление,че от известно време автомобилните производители наблягат на дизеловите агрегати.Дори марки,които не са правили никога коли с дизелови агрегати са започнали да слагат.Защо ли?До скоро цената на нафтата тук беше по-висока от цената на бензина,заради акциза.Вярвайте ми това не беше случайно.Всеки си взимаше дизелова кола,и бензинките седяха по складовете,и авто къщите.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта