_NqKoI_ написа::bowdownще се ходи по моргите да търся
мерси мн
Моята ключалка си е оригиналната,нищо не съм сменял за да отвори багажника,единствено ти трябва машинка,нищо не се сменя за да се отвори багажника !
_NqKoI_ написа::bowdownще се ходи по моргите да търся
мерси мн
w1ck3d написа:_NqKoI_ написа::bowdownще се ходи по моргите да търся
мерси мн
Моята ключалка си е оригиналната,нищо не съм сменял за да отвори багажника,единствено ти трябва машинка,нищо не се сменя за да се отвори багажника !
zdravko_jett написа:едно приятелче миналата седмица си сложи на голфа на багажника машинка за централно и го върза към неговото си така че като отключи колата да се отключва и багажника операцияа е супер елементарна закача се една ламаринка отпред на пластмасовия водач така че като отключищ тя да се пъха между патронника дето се завърта и опира в палчето по този начин като влиза между тях пластинката няма нужда да се завърта с кюча и като натиснещ бутона да отвориш багажника се отвяря,работи перфектно,няма нещо което да не става то и аз мислех в началото че нам да стане ама стана. дано съм помогнал и съм обяснил кякто трябва,нама снимки за което се извинявам
vankata__098 написа:вече и аз съм с машинка от централно на задния капак и съм много доволен. Много зор видях докато прекарам жицата до там, но има за какво да се помъчи човек
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта