Са накратко купих въпросната кола с тропащ двигател (грам и идея си нямах кво е положението момчето вика че е за биелни лагери викам ок така и така трее да се сменят при турбинирането таман) капарирах я но като видех некво счупено бутало в багажника ми се доплака :Д:Д викам само някой е правил нещо

Днеска почнахме разглабянето свали се главата и до колкото се вижда налице са следните неща
Буталата са си там :Д
1 болт запече на всмукателния колектор доланта част и са ще видиме как ще го вадиме
самата глава нещо е драло от валовете обаче са не мога да се сета точно от коя странадо 1ния последен клапан е леко рабато не от кам веригата а от към другата страна не виджам кво ще пречи на работата но не мога да си го обясня от какво се е надрало
Дали ще може някой да постне 1 снимка на кр-ви валове защото на тея ми се струват малко захабени забните колела
И главно въпросите са ми
Лагери от къде да ги закупя там основни биелни и гарнитури от къде колко и кви на брой и няква цена тука знам за 1 проект 2 гарнитури виктор реинз момчето 140 лева и неква подложка за 30 лева
Скоростите са 4s
даржат ли или ?
За всмуактелен колектор кво ми трее имам некав от г60 ама май нема да ми варщи работа имам и от обикновен гти
или да ползвам долната част от стария и отгоре некво да го скалапвам
за изходящ колектор само ръчно ли може или от некой дизелак ще стане щото имам от некав дизелак ама май нема да стане и че трее правене и последния най важен въпрос мие
Турбото какво трее да е

За цел трее да се накара колата да върви повече от колко стоков кр набензин ако не то всичко е напразно