Пада ми акумулатора?
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Моята със включена аларма е 350 мА. Зависи и какво ти е цд-то, ментаците яко смучат ток дори и изключени. Ако си решил да си правиш хубава музика почни от алтернатора. В момента в Продава има един 120А. За мойта 2-ка най-големия, който намерих беще 90А и след като го сложих, не се оплаквам. Като смяташ че акумолатора ми е на 6 години.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
N1P0 написа:Значи проблемът вече е 100% ясен. На пълно зареден акумулатор с изключено ЦД точи 140mAh което е много ! За 3-4 дена акумулаторът заминава напълно. Измерихме на един Пионер напрежението и там беше 60 mAh. Не знам колко е нормалното, но си е много ........
140mA за 4 денонощия прави 13.44Ah, следователно акумулатора не ти се зарежда.(Най-малкия акумулатор за европейски автомобили е 44Аh).
Както и да е. Оттечката ти е висока - бягай на елтехник.
П.П. Уреда ти е показал 140mА, а не mAh. И напрежението се мери в Волтове (V), а не в милиампер часове mAh,

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Re: Пада ми акумулатора?
ще ползвам темата на колегата за да не правя нова 
Имам следния проблем алтернатора ми е 55А, и имам чувството че е слаб, но проблема е че няма алтернатива за мен понеже няма по голям алтернатор от този и не можах да намеря от каква кола би станал ( колата е поло 2ф Gt ako има значение). Та какво мога друго да направя 2 ри акумулатор ? Сегашния е 65 амперчаса ( не може по голям заради мястото много е малка дупката) В момента съм с 2 елипси JBL вързани към CD-to с бас 10" pioneer стар модел вече ми служи близо 4 години захранван от тъндър 2125 за момента съм с 6 квадрата кабел захранващ но съм взел 10 квадрата само трябва да го сложа. В момента чакам да ми пристингнат DSC 165 херз и незнам тогава какво ще става щом сега ми пада акумолатора какво ще е като ги сложа и тях. Ако става с 2 акумолатора може ли да ми кажете как се връзват то ясно че с кабел 1 за друг ама какъв кабел какви клеми. Мерси за вниманието

Имам следния проблем алтернатора ми е 55А, и имам чувството че е слаб, но проблема е че няма алтернатива за мен понеже няма по голям алтернатор от този и не можах да намеря от каква кола би станал ( колата е поло 2ф Gt ako има значение). Та какво мога друго да направя 2 ри акумулатор ? Сегашния е 65 амперчаса ( не може по голям заради мястото много е малка дупката) В момента съм с 2 елипси JBL вързани към CD-to с бас 10" pioneer стар модел вече ми служи близо 4 години захранван от тъндър 2125 за момента съм с 6 квадрата кабел захранващ но съм взел 10 квадрата само трябва да го сложа. В момента чакам да ми пристингнат DSC 165 херз и незнам тогава какво ще става щом сега ми пада акумолатора какво ще е като ги сложа и тях. Ако става с 2 акумолатора може ли да ми кажете как се връзват то ясно че с кабел 1 за друг ама какъв кабел какви клеми. Мерси за вниманието

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re:
lozan67 написа:Моята със включена аларма е 350 мА. Зависи и какво ти е цд-то, ментаците яко смучат ток дори и изключени. Ако си решил да си правиш хубава музика почни от алтернатора. В момента в Продава има един 120А. За мойта 2-ка най-големия, който намерих беще 90А и след като го сложих, не се оплаквам. Като смяташ че акумолатора ми е на 6 години.
Аз си монтирах 120А от "Audi 100-2.6" на 2-ката с леко преправяне на планката. Последствията бяха "катастрофални" Волтажа от 13.30V скочи на 14.40V. Фаровете на колата светнаха доста по силно ,а относно музиката качеството се подобри ,а силата още повече

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”