Важното е една кола да е технически изправна с хубави гуми и т.н за да бъде сигурна на пътя. Макар, че за доста хора е важно да има ремус и спойлер

ChimeyJimmey написа:Я ми разясни какво доказа с този пример, че нещо нищо не разбрах...
Считаш, че чисто нови гуми и гуми на 1 година са еднакви?
VWGT написа:Нормалният живот на хубави гуми е около 3-4-5 сезона. За 10 годишни галоши едва ли някой е допуснал, че се пита в темата.
Dan4ote написа:Моите гуми са на втори сезон и не намирам разлика от както бяха нови. Тествам ги всеки ден в завои та и на мокро са перфектни. Просто колата се усеща когато гумите ще те предадат. Грам разлика няма в поведението
theultimate написа:Лошото е, че колегата ще реши да си смени догодина джантите примерно. И някой ще купи 3 годишни гуми с идеята да ги кара още 2 и на дъжд или ще кара пенсионерски, или ще съсипе задницата на някой шофьор, който не се цигани за гуми и спира като на сухо.
Понеже на тая тема съм твърдо против гумите втора ръка тия дни ще покажа малко снимки с какъв ДОТ са гумите на един обикновен квартален паркинг. Нека видим дали е както вие казвате втора ръка гуми на по 1-2 години, или аз както казвам на 4++++ години.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта