Пасат B3 и B4 -тунинг,подобрения...тема за всички с B3 и B4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
Re: решетка без емблема,широк нож,16" Borbet A.... Пасат В4
ами нож има в саита http://pitlane-bg.com/vwpassat35i105510 ... 741_1024...
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Това е решетка,не нож.
- gilzata1980
- Автомобил:
- Двигател:
опссссссс
да така е обарках се.........а колега,как си направил само вътрешните фарове да светят,много якооооо
с колко сантиметра се намаля просвета отпред,като се сложи нож???

gilzata1980 написа:а колега,как си направил само вътрешните фарове да светят,много якооооо с колко сантиметра се намаля просвета отпред,като се сложи нож???
Фаровете са ми така на тоя пасат, на другия не са, лесно се оправя да светят къси и дълги заедно, но така по ми харесва. Но обратния вариянт не съм се замислял как би могъл да стане (да накарах да светят само дългите при положение , че не са така по дефоулт). Черното комби е италиянец , другия ми е от швейцарец може би имат някакви разлики според отделните стандарти на държавите.
не съм го мерил... може да си го сметнеш, мериш двата вида "лип" и разликата ти е колко е намалял просвета.
Последна промяна от DoH_KuXoT на Съб 11 юли 2009 21:31, променено общо 1 път.
съединителя ми отделя много ниско, почти на пода и вчера на майтап реших да видя може ли да се направи нещо.
Подложих едно гумено тампонче (2мм) между пръта натискан от педала на съединителя и буталцето на първата помпа. Сега отделя по-високо и не е нужно да натискам почти до долу педала, в същото време има достатъчно свободен ход за да не трие лагера перманентно. Значи все пак хидравличния привод на съединителя подлежал на реглаж...
тва българите сме способни да оборим всяка теория 
Подложих едно гумено тампонче (2мм) между пръта натискан от педала на съединителя и буталцето на първата помпа. Сега отделя по-високо и не е нужно да натискам почти до долу педала, в същото време има достатъчно свободен ход за да не трие лагера перманентно. Значи все пак хидравличния привод на съединителя подлежал на реглаж...

днес си правих реглаж на предницата. Разкрачих предните колела.
Сега е бегачка 

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Една вечер карахме заедно с теб от младост надолу към макдоналдс . Доста добра стойка има пасата определено .
п.п. ние бяхме с едно сток мк2
п.п. ние бяхме с едно сток мк2

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
DoH_KuXoT написа:днес си правих реглаж на предницата. Разкрачих предните колела.Сега е бегачка
В какъв смисъл? С дистанционни фланци или наклона на колелото

- GOGO PASSAT
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите на всички които са готови да експериментират с VW аз също обичам да си правя подобрения по пасатора за това ще се опитам да ви покажа аз какво изобретих само с кит и стъклопластова лента
alpine написа:Една вечер карахме заедно с теб от младост надолу към макдоналдс . Доста добра стойка има пасата определено .
п.п. ние бяхме с едно сток мк2![]()
мерси! а защо не свирна ?
Winner25 написа:DoH_KuXoT написа:днес си правих реглаж на предницата. Разкрачих предните колела.Сега е бегачка
В какъв смисъл? С дистанционни фланци или наклона на колелото
със страничния ъгъл. Фланци отпред не са ми нужни, отзад бих сложил 20мм но по натам.
GOGO PASSAT написа:здравеите на всички които са готови да експериментират с VW аз също обичам да си правя подобрения по пасатора за това ще се опитам да ви покажа аз какво изобретих само с кит и стъклопластова лента
добре се е получило, но лично аз бих пръснал решетката черна да не контрастира толкова.
- tupalka
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR
GOGO PASSAT написа:здравеите на всички които са готови да експериментират с VW аз също обичам да си правя подобрения по пасатора за това ще се опитам да ви покажа аз какво изобретих само с кит и стъклопластова лента
изпълнението като гледам е добро, но като идея не ми допада(мое мнение)

Re: Пасат В4-тунинг, подобрения, ремонти....
след два месеца прещракване в горно положение , естествения завършек беше изронени три зъба на гребена за ел стъклото на шофьорската врата. Всичко друго му е ок. Наварих зъбите, изпилих с тънък диск за флекс и сега всичко е ок. Продължавам да се боря със стария проблем, шофюрското стъкло се вдига обратно на командите от бутона, нагоре е надолу, надолу е нагоре
пробвах с обръщане на полюсите обаче не се получава. Едната посока е прекъснат плюс , другата прекъснат минус, с общ за ляво и дясно един от полюсите, като ги разменя дясното тръгва наопаки. Дори автоматичното сваляне при мен е автоматично качване на лявото стъкло и не мога да си ползвам комфорт функцията с алармата. Ако имате идеи някакви , че с токовете съм малко скаран 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Пасат В4-тунинг, подобрения, ремонти....
Завърти частта с магнитите на моторчето на 180 градуса и ще се оправи