има обаче изискване да е до 21 год и нали да е горе-долу добър
Бридж турнир- търси се партньор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Бридж турнир- търси се партньор
Има ли някой колега, желаещ да учатва в турнир по бридж(рубер!), че спешно ми трябва парт?
ще имаме все пак около седмица време за подготовка
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Бридж турнир- търси се партньор
За съжаление съм над 21г. иначе на останалите условия отговарям и бих се включил с удоволствие.
Много често играя в pogo.com, иначе родителите ми са ме учили и едно време играехме цялото семейство.
За удоволствие разбира се, на турнири не съм ходил.
Въпрос на разбирателство с партньора и изградена система за анонсиране.
Много често играя в pogo.com, иначе родителите ми са ме учили и едно време играехме цялото семейство.
За удоволствие разбира се, на турнири не съм ходил.
Въпрос на разбирателство с партньора и изградена система за анонсиране.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
За съжаление надали има много хора до 21 години, които да играят бридж 
есента ще има друг турнир без ограничение, тогава ще може и ти да се включиш, ако имаш интерес 
а междувременно ако има хора, може да се разберем да направим една игра във форте, че и аз съм излязъл малко от форма отдавна не съм играл
а междувременно ако има хора, може да се разберем да направим една игра във форте, че и аз съм излязъл малко от форма отдавна не съм играл
ABSOLUT написа:За съжаление надали има много хора до 21 години, които да играят бридж
така е, всички плющат белот само
то и аз бях така, ама преди 2 години с едно момче, дето бяхме много добри на белот, решихме да се пробваме на бридж и от тогава се запалихме, ама той сега е в чужбина, а аз разпитах всички познати, дето играем белот по кафета насам-натам, и никой не играе бридж..
- vasstop
- Гадфадъ'

- Контакти:
Къде е това форте (извинете ме за невежеството)
?
А между другото в http://pogo.com ако се регистрираш и влезеш да играеш бридж има много българи там.
Шансът да намериш партньор от там е много голям.
А между другото в http://pogo.com ако се регистрираш и влезеш да играеш бридж има много българи там.
Шансът да намериш партньор от там е много голям.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Аз съм пълен аматеур да си призная честно
Просто знам правилата и доста съм гледал родителите ми как играят, защото те го правят почти всяка седмица от 20+ години насам.
Просто знам правилата и доста съм гледал родителите ми как играят, защото те го правят почти всяка седмица от 20+ години насам.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Контакти:
Намерих го, даже се оказа, че имам регистрация там, а да не помня...Luper написа:http://www.fortegames.com/
по-хубаво е от пого.ком
Срам майка
а то и аз съм на аматьор ниво.. то като няма с кой да играеш, а както васстоп каза всичко е до обиграване с партньора и добра система
веднъж се пробвах да отида с баща ми да играя там с неговите приятели, ама провалих 2-3 игри и ме изгони. Та от тогава само в Стандарт отзад гледам да решавам задачите, между другото там са много добре обяснени, ама аз винаги стигам до "А СЕГА НАКЪДЕ?"
веднъж се пробвах да отида с баща ми да играя там с неговите приятели, ама провалих 2-3 игри и ме изгони. Та от тогава само в Стандарт отзад гледам да решавам задачите, между другото там са много добре обяснени, ама аз винаги стигам до "А СЕГА НАКЪДЕ?"

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ех лелей,много народ бре
Тамън сме за 1 партия
Я есента да повдигнеш обезателно тази тема,преди събитието.Може и аз да се класирам
Тамън сме за 1 партия
Я есента да повдигнеш обезателно тази тема,преди събитието.Може и аз да се класирам

е ако искате да се разберем за една игра във форте тия дни и без тва в тия жеги нищо не може да се праи 
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
стига бре,цял ден съм на плаж с голяма доза мента 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
И аз си бях бриджор навремето, когато нямах жена и бях студент
Мога да се включа ако направим каре по някое време. Оставил съм координати за скайп, ако някой има интерес да поиграем. Държа да кажа, че вече съм позабравил нещата, преди време играхме по системата SAYC с моя партнер в BBO, даже спечелихме 2ро място в БГ турнира един път
Много бой ги бихме тогава, но последната игра се оср@хме иначе първото място ни беше в кърпа. Както и да е, ще се радвам да поиграя с някой от форума, пък може и да се понаучим взаимно на тази иначе много добра игра. Бриджът ми е любимата игра от... близо вече 10-11 години.
п.п. поиграх малко на fortegames.com, но останах крайно разочарован:
1. Няма таблица с текущ резултат както е навсякъде
2. Анонсиращата таблица е доста кофти, защото под нея точно се падат анонсите на другите и нищо не се вижда, плюс това няма шанс да бъде изместена встрани. Прекалено ситен екран и букви, просто кошмар.
3. Няма таблицата с всички анонси по време на разиграването.
4. Не можеш да си гледаш последната ръка
5. Не можеш да claim-ваш (декларираш), че примерно еди си колко ръце имаш, или че се предаваш с еди си колко вътре и т.н.
6. След някоя игра те дропи от масата и трябва да седнеш наново и да играеш. Лошото е, че го прави дори преди да започнеш да играеш обявения анонс.
7. Като прибавим и относително новаците, които играят там ефектът съвсем се губи.
Има доста бъгове за чистене...
Мога да се включа ако направим каре по някое време. Оставил съм координати за скайп, ако някой има интерес да поиграем. Държа да кажа, че вече съм позабравил нещата, преди време играхме по системата SAYC с моя партнер в BBO, даже спечелихме 2ро място в БГ турнира един път
Много бой ги бихме тогава, но последната игра се оср@хме иначе първото място ни беше в кърпа. Както и да е, ще се радвам да поиграя с някой от форума, пък може и да се понаучим взаимно на тази иначе много добра игра. Бриджът ми е любимата игра от... близо вече 10-11 години.п.п. поиграх малко на fortegames.com, но останах крайно разочарован:
1. Няма таблица с текущ резултат както е навсякъде
2. Анонсиращата таблица е доста кофти, защото под нея точно се падат анонсите на другите и нищо не се вижда, плюс това няма шанс да бъде изместена встрани. Прекалено ситен екран и букви, просто кошмар.
3. Няма таблицата с всички анонси по време на разиграването.
4. Не можеш да си гледаш последната ръка
5. Не можеш да claim-ваш (декларираш), че примерно еди си колко ръце имаш, или че се предаваш с еди си колко вътре и т.н.
6. След някоя игра те дропи от масата и трябва да седнеш наново и да играеш. Лошото е, че го прави дори преди да започнеш да играеш обявения анонс.
7. Като прибавим и относително новаците, които играят там ефектът съвсем се губи.
Има доста бъгове за чистене...
понеже тая седмица и аз заминавам при колегата Лило, ако случайно се намери някой желаещ за турнира, нека ми звънне да му кажа подробности и да се разберем(петък 31.юли е крайният срок за записване)
тел: 0883340195
тел: 0883340195
Върни се в “ОФФ-Топик - други”