И аз си бях бриджор навремето, когато нямах жена и бях студент

Мога да се включа ако направим каре по някое време. Оставил съм координати за скайп, ако някой има интерес да поиграем. Държа да кажа, че вече съм позабравил нещата, преди време играхме по системата SAYC с моя партнер в BBO, даже спечелихме 2ро място в БГ турнира един път

Много бой ги бихме тогава, но последната игра се оср@хме иначе първото място ни беше в кърпа. Както и да е, ще се радвам да поиграя с някой от форума, пък може и да се понаучим взаимно на тази иначе много добра игра. Бриджът ми е любимата игра от... близо вече 10-11 години.
п.п. поиграх малко на fortegames.com, но останах крайно разочарован:
1. Няма таблица с текущ резултат както е навсякъде
2. Анонсиращата таблица е доста кофти, защото под нея точно се падат анонсите на другите и нищо не се вижда, плюс това няма шанс да бъде изместена встрани. Прекалено ситен екран и букви, просто кошмар.
3. Няма таблицата с всички анонси по време на разиграването.
4. Не можеш да си гледаш последната ръка
5. Не можеш да claim-ваш (декларираш), че примерно еди си колко ръце имаш, или че се предаваш с еди си колко вътре и т.н.
6. След някоя игра те дропи от масата и трябва да седнеш наново и да играеш. Лошото е, че го прави дори преди да започнеш да играеш обявения анонс.
7. Като прибавим и относително новаците, които играят там ефектът съвсем се губи.
Има доста бъгове за чистене...