Преди 3 седмици едно приятелче си взе лаптоп от метро - конфигурацията е добра (15,4"май беше, core 2 duo -не запомних колко Mhz, 320GBHDD, 3GBRAM,незнам си каква още видео карта нвидия, това запомних повече не ме интересуваше за около 800лв. - добра цена според него за пазара) дойде при мен да му сложиме XP и в момента в който го отворих какво да видя - изгорял пиксел (викам си ОК 1 бр. е не е много страшно щом не го дразни). На този лаптоп 3 вечери подред за по 3-4 часа се мъчих да кача XP (едната вечер си помислих след много борба - диска ми скапан - ОК смених го; на следващата вечер не беше диска; на третата вечер се бяхме чули със метровците - викат трябва инсталацията да я правиш като кажеш на биоса че диска ти е ИДЕ не САТА

Sanyo не са лоша марка за мен защото имам панелна аудио система тяхна на около 15г.(не е купена от метро а от заложна къща с колоните които скъса и вече са други) - до ден днешен само като сменям някой говорител ако дам на късо +- ми се налага да сменя бушон. Тази година ми предстои 2ра смяна на говорител който е скъсан от нея - има и по-добри системи сигурен съм.
Сори за дългото изказване но - не съм против марката ами съм против веригата - имаше 2002-2003 година едни апаратчета кодак, които като ги даваха в комплект - купуваш лента и подаръка беше апарат за еднократна употреба(свършва лентата вадиш и хвърляш апарата - перфектно за едно море).
Дано и това sanyo не е взето от некъде си - карта за 10$ с подарък апарат.
Извинявам се пак дано съм бил полезен