Какво ви е мнението за този фотоапарат Sanyo ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Re: Какво ви е мнението за този фотоапарат Sanyo ?

Мнениеот Pavcho2 » Пон 27 юли 2009 22:56

Нека се изясня понеже не го направих преди това.
Преди 3 седмици едно приятелче си взе лаптоп от метро - конфигурацията е добра (15,4"май беше, core 2 duo -не запомних колко Mhz, 320GBHDD, 3GBRAM,незнам си каква още видео карта нвидия, това запомних повече не ме интересуваше за около 800лв. - добра цена според него за пазара) дойде при мен да му сложиме XP и в момента в който го отворих какво да видя - изгорял пиксел (викам си ОК 1 бр. е не е много страшно щом не го дразни). На този лаптоп 3 вечери подред за по 3-4 часа се мъчих да кача XP (едната вечер си помислих след много борба - диска ми скапан - ОК смених го; на следващата вечер не беше диска; на третата вечер се бяхме чули със метровците - викат трябва инсталацията да я правиш като кажеш на биоса че диска ти е ИДЕ не САТА :shock и това не стана и накрая го оставихме в сервиза). Какво се оказа освен пиксела - изгоряла рам памет.
Sanyo не са лоша марка за мен защото имам панелна аудио система тяхна на около 15г.(не е купена от метро а от заложна къща с колоните които скъса и вече са други) - до ден днешен само като сменям някой говорител ако дам на късо +- ми се налага да сменя бушон. Тази година ми предстои 2ра смяна на говорител който е скъсан от нея - има и по-добри системи сигурен съм.
Сори за дългото изказване но - не съм против марката ами съм против веригата - имаше 2002-2003 година едни апаратчета кодак, които като ги даваха в комплект - купуваш лента и подаръка беше апарат за еднократна употреба(свършва лентата вадиш и хвърляш апарата - перфектно за едно море).
Дано и това sanyo не е взето от некъде си - карта за 10$ с подарък апарат.
Извинявам се пак дано съм бил полезен :).

chriss
Автомобил: VW MK4
Двигател: ATD PD TDI

Мнениеот chriss » Вто 28 юли 2009 9:35

Pavcho2 написа:От метро техника не!

Може ли някаква обосновка на това категорично отрицателно мнение. Щото аз мога да кажа същото и за Технополис, имах 2 години разправии с тях за един климатик, който така и не отремонтираха като хората, а за връщане и дума не можеше да става - и така 1100 лв съм назад :banghead:
А фотоапарата мисля да си го взема да си правя снимки на плажа примерно, ако ми го откраднат докато съм в морето да не ме е яд. Иначе имам Олимпус, от който съм много доволен :D

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Вто 28 юли 2009 9:54

:да: Повече няма какво да кажа :).

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Сря 29 юли 2009 10:40

Защо всички си мислят, че Canon са скъпи апарати. Аз си взех 10 мегапикселов Canon за 220 лв. Прави невероятно макро снимки, цветовете са му топли - не като на Панасоника. Нощните му снимки също са перфектни. Оптиката му е с добро качество. Англичаните имат една поговорка и тя гласи - Не съм толкова богат, че да купувам най-евтиното. Чистосърдечен съвет ти давам - купи си апарат с марката Canon или Sony и няма да сбъркаш.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 29 юли 2009 10:43

Евтин фотоапарат си трябва , да не мумислиш много и аз разнасям едно самсунче за снимки по колата и да не го мисля ако се счупи, това е правено на ишлеме и само името му е саньо, като гледам има доста общо със самсунг, за тези пари е ЕКСТРА.
А иначе от метро гаранция франция пробвай всичко до последно, че са гола вода с техниката.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”