аз вече 3 месеца ги чакам да ми включат още един телевизор .. пуснах си заявката .. чаках 2 седмици .. дойдоха .. огледаха .. и "установиха" .. че им трябва разклонение /сплитер/ за кабела .... много мъдро разсъждение .. ако се замислите ..
.. е да .. ама аз съм нямал сплитер /срам ме е .. ама нямам/ .. и те нямали .. к'во пра'им .. ми нищо .. тръгнаха си .. от тогава всеки път като мина да си плащам им напомням .. нъц .. чЕкам си
.. колега .. до приемника все пак трябва да стигне кабел.. нали .. имам изградена мрежа в къщи .. когато си правих ремонта съм си заложил кабели на местата .. където можа да си инсталирам телевизори .. аз и сега съм с 2 телевизора .. всеки с приемник естествено .. поисках 3-ти приемник .. "проблема" е .. че "колегите" ти нямат сплитер с който да разклонят кабела от антената ..
П.С. .. по подробно .. не мога вече .. освен проекта на къщата да постна
stefan4o написа:.....
Колега, как да ти включат телевизор със сплитер? Нали ти слагат още един допълнителен приемник за всеки телевизор. Иначе става, че с един приемник на два телевизора се гледа едно и също... Дай малко светлина по въпроса каква точно е идеята при теб. А иначе вероятно са се направили на маймуни с идеята да им сложиш малкоили да им дадеш някой лев, за да потърсят
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта