За това ставаше дума, колега. Ти разсъждаваш като потребител, който си плаща, аз - като техник, който обслужва такива като теб. Имаме две гледни точки от двете страни на "барикадата". И да, прав си и за това, че всеки гледа с минимум персонал да се свърши всичката работа, но това вече си е въпрос на политика на фирмата. Ние, техниците, просто вършим това, което се иска от нас без да даваме акъл на началниците (нали знаете, че на началник акъл не се дава, той е винаги прав

). Да, приемам го лично, не защото е моя фирмата или съм женен за работата си, просто не искам да бъда под общ знаменател с някои колеги или конкуренция, нищо повече.
А относно заплахата никого не заплашвам, не съм такъв човек

Просто не ме кефи някой да ме пичосва, все едно съм някакъв ученик безгрижен
Иначе чест ти прави добрият тон, надявам се да съм в тон с твоя тон

и така колегите, които четат форума да чуят и двете гледни точки на даден проблем. Толкоз.
аз вече 3 месеца ги чакам да ми включат още един телевизор .. пуснах си заявката .. чаках 2 седмици .. дойдоха .. огледаха .. и "установиха" .. че им трябва разклонение /сплитер/ за кабела ..

.. много мъдро разсъждение .. ако се замислите ..

.. е да .. ама аз съм нямал сплитер /срам ме е .. ама нямам/ .. и те нямали .. к'во пра'им .. ми нищо .. тръгнаха си .. от тогава всеки път като мина да си плащам им напомням .. нъц .. чЕкам си
Колега, как да ти включат телевизор със сплитер? Нали ти слагат още един допълнителен приемник за всеки телевизор. Иначе става, че с един приемник на два телевизора се гледа едно и също... Дай малко светлина по въпроса каква точно е идеята при теб. А иначе вероятно са се направили на маймуни с идеята да им сложиш малко

или да им дадеш някой лев, за да потърсят

.. колега .. до приемника все пак трябва да стигне кабел

.. нали .. имам изградена мрежа в къщи .. когато си правих ремонта съм си заложил кабели на местата .. където можа да си инсталирам телевизори .. аз и сега съм с 2 телевизора .. всеки с приемник естествено .. поисках 3-ти приемник .. "проблема" е .. че "колегите" ти нямат сплитер с който да разклонят кабела от антената ..
П.С. .. по подробно .. не мога вече .. освен проекта на къщата да постна
Аха, разбрах, стана ми ясно

Е, тези момчета са за

Май ги е домързяло да се занимават с вътрешната ти инсталация и са намерили оправдание със сплитера