Здравейте!
Имам VW Polo 4N, 97г., 1.4.
След като смених преди няколко месеца амортисьорите, колата стана леко нестабилна и воланът променяше посоката си при минаване през най-малката дупчица.
Направих реглаж на колата и проблемът се реши!
Тези дни сменях масло и филтри и ме посъветваха да сменя и втулките (на носещата част).
След тази смяна пак усещам подобна нестабилност в колата, макар и не в такава степен, както преди.
Има ли нужда, според вас, отново от реглаж? (Втулките имат ли общо с реглажа?) Или какво би помогнало в такъв случай?
Благодаря!
Реглаж след смяна на втулки?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Реглаж след смяна на втулки?
по принцип каквото и да свалиш/ смениш от предницата се прави реглаж...
А кои втулки си сменявал по точно?
А кои втулки си сменявал по точно?
Ами двете втулки на носещатата част. Подозирам, че са предни (ако има предни и задни).
-
javor_bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Реглаж задължително ! Мога да ти кажа и къде : http://www.autoexpress-2.com/contacts.htmlОколо 30- до 35 лева е
-
javor_bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
freestyler911 написа:по принцип каквото и да свалиш/ смениш от предницата се прави реглаж...
Аз бях карал 1 година с кофти лагер на предната главина. Отначало не си личеше толкова че е заминал и майсторите ми казаха че е ОК ама не беше. Доста съм карал така. След смяната на лагера волана се беше изместил 10тина градуса. Отидох на реглаж и проблема се реши.
Направих реглажа.
И съм доволна. Дадоха ми разпечатка на градусите и разминаването не беше много, но все пак имаше.
Беше от полза де.
Благодаря!
И съм доволна. Дадоха ми разпечатка на градусите и разминаването не беше много, но все пак имаше.
Беше от полза де.
Благодаря!
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
vikian написа:Направих реглажа.
Беше от полза де.
Благодаря!
със здраве колежке , и умната по улиците!
По принцип смяна на тампони на носач може да се направи и без да е нужно регулиране на предница...Просто се откача носача заедно със шарнира
Предницата може да мръдне, ако се откачи шарнира от самия носач,докато шарнира си е на носача проблема е никакъв ...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”