Здравейте колеги!
Наложи ми се да потърся автобояджия и тенекеджия за частични ремонти по моята кола защото я бях поомърлял тук-там. След консултации с приятели и познати попаднах на автосервиз "Марини" в с. Балканец близо до Троян по пътя за Беклемето. Понеже имам Голф3 не очаквах че ще му обърнат някакво кой знае какво внимание или така да се каже да го "претупат". Супердоволен останах от работата и отношението на собственика Иван и момчетата които работеха там. Сервиза се намира в модерно хале, с камера, стенд-дозер и модерна техника. Имах да оправям подбит праг, врата и заден калник от едната страна, одрана врата от рдугата страна, лайсна под предната решетка и поставяне на пластмасовите декоративни прагове. Колата стана супер. Няма абсолютно никаква разлика в цвета, няма "портокалови ефекти", "разплаквания", "мъгли" и всякакви други подобни. Поставянето на пластмасовите прагове и напасването на другите лайсни стана като фабрично направено. Закарах колата мръсна, защото собственика ми каза че те си ги миели. Взех си колата полирана, почистена отвътре, дори и бяха сложили ароматизатор - малки детайли, които правят много добро впечатление. Искрно препоръчвам сервиза на колеги живеещи близо до Тетевен, Троян, Ловеч, Севлиево и околностите. На тръгване си направих диагностика и пълнене на климатика на компютър със софтуеър на цена доста по-ниска от други места.
Перфектен Автобояджия с. Балканец Троянско
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- the_FAN76
- Автомобил: VW Golf III 1.4
- Двигател: ABD 1993
- Контакти:
Re: Перфектен Автобояджия с. Балканец Троянско
коментиай цени...колко ти излезе корекцията и боята на изброените детайли и колко време я правиха ? звучи добре
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурен съм,че несмееш да споделиш с нас колко парички ти е взел "Джека".
- Miteto
- Автомобил: Фейтън
- Двигател:
Ще е добре да му постнеш телефона на този човек, тъй като на много хора ще им е далече да пътуват до там само, за да уговорят час и дата.
Miteto написа:Ще е добре да му постнеш телефона на този човек, тъй като на много хора ще им е далече да пътуват до там само, за да уговорят час и дата.
0899872665
hlapeto написа:Сигурен съм,че несмееш да споделиш с нас колко парички ти е взел "Джека".
...те парите са си мои и изобщо не ме е срам. Имам един от най-изпънатите ОРИГИНАЛНИ голфове 3 в България и смея да заявя, че за 400 лева колата не беше просто приведена в движение, а перфектно направена. В случая за мен парите нямаха чак толкова голямо значение. Можеха да ми я направят и за 100 лева, но с ефект който няма нужда да се коментира точно в този форум

tvt555 написа:hlapeto написа:Сигурен съм,че несмееш да споделиш с нас колко парички ти е взел "Джека".
...те парите са си мои и изобщо не ме е срам. Имам един от най-изпънатите ОРИГИНАЛНИ голфове 3 в България и смея да заявя, че за 400 лева колата не беше просто приведена в движение, а перфектно направена. В случая за мен парите нямаха чак толкова голямо значение. Можеха да ми я направят и за 100 лева, но с ефект който няма нужда да се коментира точно в този форум. Ако имаш по-добри предложения, качества и оферти - моля сподели ги с нас! Всички сме заинтересовани
...интересно ми е каде изчезнаха всички мои отговори по темата дадени преди!!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Разбира се,че имам много по добри предложения от него... Спрямо качество и цена това е най-скъпия майстор в този край...Може да поразпиташ и други колеги който са от този край и са ползвали неговите услуги.
hlapeto написа:Разбира се,че имам много по добри предложения от него... Спрямо качество и цена това е най-скъпия майстор в този край...Може да поразпиташ и други колеги който са от този край и са ползвали неговите услуги.
Всеки сам прави своя избор. Ти сам каза "спрямо КАЧЕСТВО и цена". Нагледал съм се на каламачи. От този поне съм доволен, а и не само аз - и мн. други сме му редовни клиенти. Пък и ги знам повечето майстоти по този край

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
колега дай малко снимки да видим колата,преди и след ремонта
vanko_VW написа:колега дай малко снимки да видим колата,преди и след ремонта
Колега нямам снимки от преди.. а пък от сега и да публикувам, няма да има ефект. ...поздрави на Борован! ...леле колко вино съм изпил от там през студентските ми години...

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
tvt555 написа:vanko_VW написа:колега дай малко снимки да видим колата,преди и след ремонта
Колега нямам снимки от преди.. а пък от сега и да публикувам, няма да има ефект. ...поздрави на Борован! ...леле колко вино съм изпил от там през студентските ми години...
дай повече инфо да не се окаже,че се познаваме

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”