Перфектен Автобояджия с. Балканец Троянско

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
tvt555
Автомобил:
Двигател:

Перфектен Автобояджия с. Балканец Троянско

Мнениеот tvt555 » Чет 06 авг 2009 21:36

Здравейте колеги!
Наложи ми се да потърся автобояджия и тенекеджия за частични ремонти по моята кола защото я бях поомърлял тук-там. След консултации с приятели и познати попаднах на автосервиз "Марини" в с. Балканец близо до Троян по пътя за Беклемето. Понеже имам Голф3 не очаквах че ще му обърнат някакво кой знае какво внимание или така да се каже да го "претупат". Супердоволен останах от работата и отношението на собственика Иван и момчетата които работеха там. Сервиза се намира в модерно хале, с камера, стенд-дозер и модерна техника. Имах да оправям подбит праг, врата и заден калник от едната страна, одрана врата от рдугата страна, лайсна под предната решетка и поставяне на пластмасовите декоративни прагове. Колата стана супер. Няма абсолютно никаква разлика в цвета, няма "портокалови ефекти", "разплаквания", "мъгли" и всякакви други подобни. Поставянето на пластмасовите прагове и напасването на другите лайсни стана като фабрично направено. Закарах колата мръсна, защото собственика ми каза че те си ги миели. Взех си колата полирана, почистена отвътре, дори и бяха сложили ароматизатор - малки детайли, които правят много добро впечатление. Искрно препоръчвам сервиза на колеги живеещи близо до Тетевен, Троян, Ловеч, Севлиево и околностите. На тръгване си направих диагностика и пълнене на климатика на компютър със софтуеър на цена доста по-ниска от други места.

Потребителски аватар
the_FAN76
Автомобил: VW Golf III 1.4
Двигател: ABD 1993
Контакти:

Re: Перфектен Автобояджия с. Балканец Троянско

Мнениеот the_FAN76 » Пон 17 авг 2009 23:32

коментиай цени...колко ти излезе корекцията и боята на изброените детайли и колко време я правиха ? звучи добре

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 18 авг 2009 9:03

Цени?

hlapeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hlapeto » Нед 30 авг 2009 20:47

Сигурен съм,че несмееш да споделиш с нас колко парички ти е взел "Джека".

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Пет 11 сеп 2009 13:13

Ще е добре да му постнеш телефона на този човек, тъй като на много хора ще им е далече да пътуват до там само, за да уговорят час и дата.

Потребителски аватар
marskia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marskia » Пет 11 сеп 2009 17:16

0899872655 - Иван "Джека"

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Чет 12 ное 2009 23:56

Miteto написа:Ще е добре да му постнеш телефона на този човек, тъй като на много хора ще им е далече да пътуват до там само, за да уговорят час и дата.

0899872665

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Пет 13 ное 2009 0:13

hlapeto написа:Сигурен съм,че несмееш да споделиш с нас колко парички ти е взел "Джека".

...те парите са си мои и изобщо не ме е срам. Имам един от най-изпънатите ОРИГИНАЛНИ голфове 3 в България и смея да заявя, че за 400 лева колата не беше просто приведена в движение, а перфектно направена. В случая за мен парите нямаха чак толкова голямо значение. Можеха да ми я направят и за 100 лева, но с ефект който няма нужда да се коментира точно в този форум mhihi. Ако имаш по-добри предложения, качества и оферти - моля сподели ги с нас! Всички сме заинтересовани :D

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Пет 13 ное 2009 0:26

tvt555 написа:
hlapeto написа:Сигурен съм,че несмееш да споделиш с нас колко парички ти е взел "Джека".

...те парите са си мои и изобщо не ме е срам. Имам един от най-изпънатите ОРИГИНАЛНИ голфове 3 в България и смея да заявя, че за 400 лева колата не беше просто приведена в движение, а перфектно направена. В случая за мен парите нямаха чак толкова голямо значение. Можеха да ми я направят и за 100 лева, но с ефект който няма нужда да се коментира точно в този форум mhihi. Ако имаш по-добри предложения, качества и оферти - моля сподели ги с нас! Всички сме заинтересовани :D

...интересно ми е каде изчезнаха всички мои отговори по темата дадени преди!!!! :?:

hlapeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hlapeto » Пет 13 ное 2009 13:33

Разбира се,че имам много по добри предложения от него... Спрямо качество и цена това е най-скъпия майстор в този край...Може да поразпиташ и други колеги който са от този край и са ползвали неговите услуги.

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Вто 27 апр 2010 23:30

hlapeto написа:Разбира се,че имам много по добри предложения от него... Спрямо качество и цена това е най-скъпия майстор в този край...Може да поразпиташ и други колеги който са от този край и са ползвали неговите услуги.

Всеки сам прави своя избор. Ти сам каза "спрямо КАЧЕСТВО и цена". Нагледал съм се на каламачи. От този поне съм доволен, а и не само аз - и мн. други сме му редовни клиенти. Пък и ги знам повечето майстоти по този край :wink:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 10 май 2010 9:15

колега дай малко снимки да видим колата,преди и след ремонта

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Пон 10 май 2010 21:00

vanko_VW написа:колега дай малко снимки да видим колата,преди и след ремонта

Колега нямам снимки от преди.. а пък от сега и да публикувам, няма да има ефект. ...поздрави на Борован! ...леле колко вино съм изпил от там през студентските ми години... :drinking:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пон 10 май 2010 21:03

tvt555 написа:
vanko_VW написа:колега дай малко снимки да видим колата,преди и след ремонта

Колега нямам снимки от преди.. а пък от сега и да публикувам, няма да има ефект. ...поздрави на Борован! ...леле колко вино съм изпил от там през студентските ми години... :drinking:

дай повече инфо да не се окаже,че се познаваме :wink:
:beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”