mors написа: взема една нова Kia Ceed със 7 години гаранция. Вярно, корейска е, но на много места гледам, че я хвалят, пък и кой друг ти дава цели 7 г. гаранция ?!
за кия сиид питай Лио и Стиич, те карат такава и били доволни споделят

mors написа: взема една нова Kia Ceed със 7 години гаранция. Вярно, корейска е, но на много места гледам, че я хвалят, пък и кой друг ти дава цели 7 г. гаранция ?!
. Личен съвет, не се набивай на Киа-та, специално за нашите условия ще се опариш... например час труд в сервиза е 40 еур, пък сменят масло и филтри за 2.5 часа, та се връзва на към 350лв, пък не можеш да сменяш другаде - пада гаранцията, и така 7 години минимум по 1 път годишно прави сметка. Скоростната кутия била консуматив и се износвала (за 25000км, дочут разговор между приемчика и друг нещастен клиент), така че гаранцията не я покрива. Цдто след смяна на маслото не иска да се пусне и от сервиза ти оговарят, че си си го счупил сам, пък то те като занулявали нещо компа омазали.. И други подобни ми разправяше колега, дето си взе миналата година един брой, чуди се сега да се смее ли или да плаче
, иначе самата кола много си я харесва. Сега не знам до колко е вярно, ма не мисля че ме лъже човека.. maimo написа:от мен глас за пасата супер коли4ка пък и гледам в 4ужбина ги карат много според мен има защо

AmW написа:maimo написа:от мен глас за пасата супер коли4ка пък и гледам в 4ужбина ги карат много според мен има защо
Къде в чужбина бе мен? В Германия? Карат ама друг път... всичко кара ауди. А погледни в Америка кво карат.... толко пари си е грехота да даде човек за пасат

AmW написа:Нямам наблюдения над американски пазар, но си мисля, че карат повече тойоти.
От тези 3те коя би избрал?
Като цени и години са горе долу еднакви... аз със сигурност не бих избрал пасата.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 265 госта