Хубаво е да провериш как е и ако си с нитове да ги махаш,че иначе стават големи бели

santo_trafficante написа:все още някой вярва че има автомобили 2002год на 140к
за сведение и Дядо Коледа няма![]()
извода е следния
колкото и скъпа кола да купиш и мислиш че не си се миналпак са те врътнали
![]()
п.с. смени сервиза
Haralampi написа:Кои са те накратко?
Нямам представа за скоростната... ще погледна...
Haralampi написа:Да добавя - на няколко пъти в последните години (всякаш май лятно време) се появява грешка на екрана на бордкомп за проблем в газовете - Abgas! Werkstatt! Обикновено след някой друг ден покарване така или изтриване на грешката изчезва и не се появява отново поне за няколко месеца. Последно се бе случило преди около месец. Дали това няма отношение отново към тия неща
dokros написа:Haralampi написа:Да добавя - на няколко пъти в последните години (всякаш май лятно време) се появява грешка на екрана на бордкомп за проблем в газовете - Abgas! Werkstatt! Обикновено след някой друг ден покарване така или изтриване на грешката изчезва и не се появява отново поне за няколко месеца. Последно се бе случило преди около месец. Дали това няма отношение отново към тия неща
Аз съм с подобен ДВГ ,само че ВСВ 1.6 16V -2003 г., също от време на време ми излиза на борд компютъра на английски- EMISSIONS!WORCKSHOP! , което на немски би трябвало да изглежда- Abgas! Werkstatt!....и после изчезва ... засега.
Чудя се дали от лош бензин /уж наливам само от ШЕЛ/,или дросел ,или катализатор вече е тръгнал...?
joromnt написа:Имаше там някакви Ламбда емулатори, това няма ли да свърши работа. Не го знам кво прави и как точно, но по името му предполагам че симулира сигнал като от ламбда сонда. Ако вържеш един такъв няма ли да се реши проблема/много лесно ми се струва, най-вероятно няма да стане/
dokros написа:Сега нещо итересно ,ходих на майстор и то добър,закачи лаптопа с ВАГКОМ към колата и рече- проблема е в ТЕРМОДАТЧИК, той подава грешна информация за горивната смес/сигурно вкарва преобогатена смес/ и ламбдата почва да пищи-EMISSIONS!WORCKSHOP! -съответно и разхода е по-голям.
Иначе ламбдата и катализатора /дали са две ламбди ,още не съм сигурен/,там всичко е перфектно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 73 госта