Плевенски срещи - архив
- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
Re: Плевен - Локални сбирки
За този Слави от Ловеч и други хора са ми казвали
мерси за препоръките се пак 
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
Слави и "летеца" са двама различни газаджии.Мойта газова е слагана при летеца,но той много се надува и малко ще е късмет да ти обърне внимание на момента.Аз лично него съм го отписал и когато имам проблем с АГУ-то ходя при Слави.Той се намира като влезеш в града покрай затвора дет Лукойла и хващаш пътя за Левски(демек направо)и по надолу има един неработещ светофар и 15тина метра по надолу в ляво се пада е този Слави газаджията.Успех
- PESHERLAN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Летеца до колкото знам се казва Пламен.А за Слави наистина е пекан много.Ама самия той да ти прави диагностика на колата.Щот има там един дето не ми направи добро впечатление-един рижав такъв и се прави на много оборотен и на разбирач,а дефакто знае сигурно колкото мене за газовите уредби и Ламда контроли и ламда имулатори....

- eCy!
Заначи аз незнам кой е Слави (казвали са ми за него) летеца 3ти незнам. Проблема в емулатора е следния: вързан си е както трябва там няма как да се обурка но има 2 кабела джъмпери ги наричат които са като мостове така седят на самата кутиика които единият се реже а при другия само някои които разбира знае какво се прави (дали се връзва някъде или нещо такова. Проблема е че колта седи на 2000 оборота сфали6 ли и оборотите на скорост си пада на 900 и когато искаш да смениш на бензин е комично-махаш клемата да се ресне комютара после палиш и работи нормално, точно за това искам да се направи този имолатор...
Последна промяна от eCy! на Пет 28 авг 2009 12:35, променено общо 1 път.
- eCy!
Така, че колиги видите ли Сив голф 2 с дигнат капак и човек пушещ до него, няма проблем това сам аз просто обръщам на бензин 
- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз бих казал че пак Слави се надува има много работа и претупва. Летеца ми е комшия и мога да ви заведа аз да ви обарне внимание
- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
ти си късметлия поне можеш да обърнеш на бензин..... аз даже и това немога кат да е майтапа на страна. Преди време ходих в с. Чомаковци общ. Ч.Бряг човека работи добре и обръща внимание на всички докато не установи и не оправи проблема не те пуска ако искаш мога да намера номер и ти вече звънни пък провери като цени а даже ако има и някой колега от Червен Бряг тука може да сподели мнение. Лично аз останах доволен.eCy! написа:Така, че колиги видите ли Сив голф 2 с дигнат капак и човек пушещ до него, няма проблем това сам аз просто обръщам на бензин
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jetta I написа:ти си късметлия поне можеш да обърнеш на бензин..... аз даже и това немога кат да е майтапа на страна. Преди време ходих в с. Чомаковци общ. Ч.Бряг човека работи добре и обръща внимание на всички докато не установи и не оправи проблема не те пуска ако искаш мога да намера номер и ти вече звънни пък провери като цени а даже ако има и някой колега от Червен Бряг тука може да сподели мнение. Лично аз останах доволен.eCy! написа:Така, че колиги видите ли Сив голф 2 с дигнат капак и човек пушещ до него, няма проблем това сам аз просто обръщам на бензин
amigoto777 ако има време може да помогне , знам че е много зает напоследък, пишете му на лични
- eCy!
Все пак благодаря колеги, ще потърся се някой
ако не ми помогнат после др. и др. и др. така че се някои ще я направи. Акослучаино никои неможе-Кеихен 2 от Ауди 80 и сичко се оправя
Пак благодаря 
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
...и този път няма да мога да дойда.
много неудобно време с тези недели...
много неудобно време с тези недели...
- eCy!
Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
eCy! написа:Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.
като за начало каса бира и кебапчета ще свършат работа за първото посещение
- eCy!
titi7707 написа:eCy! написа:Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.
САМО ???

- iavor89
- Автомобил: Golf AFN
- Двигател:
eCy! написа:titi7707 написа:eCy! написа:Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.
САМО ???
не само после ще идем и на пицария
- eCy!
няма после сичко на момента ...