ти си късметлия поне можеш да обърнеш на бензин..... аз даже и това немога кат да е майтапа на страна. Преди време ходих в с. Чомаковци общ. Ч.Бряг човека работи добре и обръща внимание на всички докато не установи и не оправи проблема не те пуска ако искаш мога да намера номер и ти вече звънни пък провери като цени а даже ако има и някой колега от Червен Бряг тука може да сподели мнение. Лично аз останах доволен.eCy! написа:Така, че колиги видите ли Сив голф 2 с дигнат капак и човек пушещ до него, няма проблем това сам аз просто обръщам на бензин
Jetta I написа:ти си късметлия поне можеш да обърнеш на бензин..... аз даже и това немога кат да е майтапа на страна. Преди време ходих в с. Чомаковци общ. Ч.Бряг човека работи добре и обръща внимание на всички докато не установи и не оправи проблема не те пуска ако искаш мога да намера номер и ти вече звънни пък провери като цени а даже ако има и някой колега от Червен Бряг тука може да сподели мнение. Лично аз останах доволен.eCy! написа:Така, че колиги видите ли Сив голф 2 с дигнат капак и човек пушещ до него, няма проблем това сам аз просто обръщам на бензин
eCy! написа:Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.
titi7707 написа:eCy! написа:Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.
като за начало каса бира и кебапчета ще свършат работа за първото посещение
eCy! написа:titi7707 написа:eCy! написа:Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.
като за начало каса бира и кебапчета ще свършат работа за първото посещение
САМО ???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта