Плевенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
eCy!
Автомобил: Golf
Двигател: BMN

Re: Плевен - Локални сбирки

Мнениеот eCy! » Вто 25 авг 2009 16:34

За този Слави от Ловеч и други хора са ми казвали :?: мерси за препоръките се пак ;)

Потребителски аватар
VW`VENTO
Автомобил: VW BORA 1.9TDI
Двигател: AHF

Мнениеот VW`VENTO » Вто 25 авг 2009 16:38

Слави и "летеца" са двама различни газаджии.Мойта газова е слагана при летеца,но той много се надува и малко ще е късмет да ти обърне внимание на момента.Аз лично него съм го отписал и когато имам проблем с АГУ-то ходя при Слави.Той се намира като влезеш в града покрай затвора дет Лукойла и хващаш пътя за Левски(демек направо)и по надолу има един неработещ светофар и 15тина метра по надолу в ляво се пада е този Слави газаджията.Успех

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Вто 25 авг 2009 17:00

Летеца до колкото знам се казва Пламен.А за Слави наистина е пекан много.Ама самия той да ти прави диагностика на колата.Щот има там един дето не ми направи добро впечатление-един рижав такъв и се прави на много оборотен и на разбирач,а дефакто знае сигурно колкото мене за газовите уредби и Ламда контроли и ламда имулатори.... :roll: :D

Потребителски аватар
eCy!

Мнениеот eCy! » Вто 25 авг 2009 17:48

Заначи аз незнам кой е Слави (казвали са ми за него) летеца 3ти незнам. Проблема в емулатора е следния: вързан си е както трябва там няма как да се обурка но има 2 кабела джъмпери ги наричат които са като мостове така седят на самата кутиика които единият се реже а при другия само някои които разбира знае какво се прави (дали се връзва някъде или нещо такова. Проблема е че колта седи на 2000 оборота сфали6 ли и оборотите на скорост си пада на 900 и когато искаш да смениш на бензин е комично-махаш клемата да се ресне комютара после палиш и работи нормално, точно за това искам да се направи този имолатор...

Последна промяна от eCy! на Пет 28 авг 2009 12:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
eCy!

Мнениеот eCy! » Вто 25 авг 2009 17:53

Така, че колиги видите ли Сив голф 2 с дигнат капак и човек пушещ до него, няма проблем това сам аз просто обръщам на бензин ;)

Потребителски аватар
VENISH_GOLF_3_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VENISH_GOLF_3_GT » Вто 25 авг 2009 18:38

аз бих казал че пак Слави се надува има много работа и претупва. Летеца ми е комшия и мога да ви заведа аз да ви обарне внимание

Потребителски аватар
Jetta I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetta I » Вто 25 авг 2009 19:04

eCy! написа:Така, че колиги видите ли Сив голф 2 с дигнат капак и човек пушещ до него, няма проблем това сам аз просто обръщам на бензин ;)
ти си късметлия поне можеш да обърнеш на бензин..... аз даже и това немога кат да е майтапа на страна. Преди време ходих в с. Чомаковци общ. Ч.Бряг човека работи добре и обръща внимание на всички докато не установи и не оправи проблема не те пуска ако искаш мога да намера номер и ти вече звънни пък провери като цени а даже ако има и някой колега от Червен Бряг тука може да сподели мнение. Лично аз останах доволен.

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Вто 25 авг 2009 20:42

Jetta I написа:
eCy! написа:Така, че колиги видите ли Сив голф 2 с дигнат капак и човек пушещ до него, няма проблем това сам аз просто обръщам на бензин ;)
ти си късметлия поне можеш да обърнеш на бензин..... аз даже и това немога кат да е майтапа на страна. Преди време ходих в с. Чомаковци общ. Ч.Бряг човека работи добре и обръща внимание на всички докато не установи и не оправи проблема не те пуска ако искаш мога да намера номер и ти вече звънни пък провери като цени а даже ако има и някой колега от Червен Бряг тука може да сподели мнение. Лично аз останах доволен.

amigoto777 ако има време може да помогне , знам че е много зает напоследък, пишете му на лични :wink:

Потребителски аватар
eCy!

Мнениеот eCy! » Сря 26 авг 2009 11:23

Все пак благодаря колеги, ще потърся се някой ;) ако не ми помогнат после др. и др. и др. така че се някои ще я направи. Акослучаино никои неможе-Кеихен 2 от Ауди 80 и сичко се оправя :) Пак благодаря :)

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Сря 26 авг 2009 12:50

...и този път няма да мога да дойда.

много неудобно време с тези недели...

Потребителски аватар
eCy!

Мнениеот eCy! » Сря 26 авг 2009 16:41

Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 26 авг 2009 17:54

eCy! написа:Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.

като за начало каса бира и кебапчета ще свършат работа за първото посещение :wink:

Потребителски аватар
eCy!

Мнениеот eCy! » Сря 26 авг 2009 18:05

titi7707 написа:
eCy! написа:Колеги аз никога не сам ходил по сбирки, някакв ред има ли? поканени изгонени и т.н.

като за начало каса бира и кебапчета ще свършат работа за първото посещение :wink:

САМО ??? :Mr Green Fun

Потребителски аватар
iavor89
Автомобил: Golf AFN
Двигател:

Мнениеот iavor89 » Сря 26 авг 2009 18:50

eCy! написа:
titi7707 написа:

САМО ??? :Mr Green Fun

не само после ще идем и на пицария :lol:

Потребителски аватар
eCy!

Мнениеот eCy! » Чет 27 авг 2009 0:51

няма после сичко на момента ... :D :D :D

Върни се в “Организационен”