Харесва ли ви придобивката
- vw_manqk
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Харесва ли ви придобивката
Честито
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Коле - кукле .
- worldcoolesdude_
- Автомобил:
- Двигател:
4естито и от мен, смени джантите с 18-ки 4ерни и колата ще има много по добър вид, малко не ти завиждам по баирите с нея но щом те устроива.Бързият написа:Коле - кукле .
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито колега и безаварийно шофиране 

- princo
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 1.8T Quattro 1997
miti_kamenov написа:Честито колега и безаварийно шофиране

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Абе хора не избивайте комплекси с това 1.4 !! Какво му е... ? Аман от "спортни" шофьори, като че ли сме държава с изключително спортни пътища... пълно с магистрали пък и хубави та 1.4 моторите ни спъват
Да си я караш със здраве и безавариино!! И не прекалявай с тунинга... винаги го повтарям, щото според мен до 1 граница е готино... но преминеш ли я, става смешно. Мисля си, че почернени джанти би било малко в повече...
Сега изглежда мн добре
Да си я караш със здраве и безавариино!! И не прекалявай с тунинга... винаги го повтарям, щото според мен до 1 граница е готино... но преминеш ли я, става смешно. Мисля си, че почернени джанти би било малко в повече...
Сега изглежда мн добре
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Екстра е Колата !Много прилично си върви и разхода е добър остави какво говорят за 1.4 като бивш собственик на такъв мога да те поздравя за избора

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Честито,много е лачен.
В голяма заблуда си ако мислиш,че това моторче харчи малко в това двутонно прасе.
Lion_Heart написа:Честита да ти е колицата,и какво като е 1.4???Не виждам нищо лошо.Нисък разход ,малък данък!Зарежи ги разбирачите,нека се возят на VR6-да ги изкарват веднъж в месеца за да ходят на кафе с тях и да пестят от закуски за данъка!!!![]()
![]()
В голяма заблуда си ако мислиш,че това моторче харчи малко в това двутонно прасе.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хубаво голфче ,честито 

- worldcoolesdude_
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi написа:Абе хора не избивайте комплекси с това 1.4 !! Какво му е... ? Аман от "спортни" шофьори, като че ли сме държава с изключително спортни пътища... пълно с магистрали пък и хубави та 1.4 моторите ни спъват![]()
Сега изглежда мн добре
Тебе някога било ли тее страх да изпреварва6? Е мен да! И се зарекох пове4е на автомобил с по малко от 100 коне да не возя никои друг освен себе си. А ето какво ми се слу4и миналото лято. Връщам се аз от северна България и карам по пътя които е между Враца и Оряхово.(пътя е 4удесен и предпоставя развиване на по-високи скорости.) Та зна4и 5 4овека в 91-ва пасат 1.8 сложил сам от наи - хубавия бензин надяваики се 4е ако не помогне поне нема да скопи и без това бавната кола. Беше около обед и движението беше натоварено. Та карам аз зад един тир които се движеше с 80. По принцип с които и да е от сегашните ми автомобили такова изпреварване не би било проблем дори на 6-та но ето какво се слу4ва в пасата. Свалям аз на 4-та и запо4вам да изпреварвам само 4е разлика в ускорението няма, свалям на трета без никакво подобрение в ускорение-то стигам до средата на ремаркето и отпред се задава автомобил, набих спира4ки и се вмъкнах зад тира като насрещно движещият се автомобил мина покраи нас. Бях по4нал да правя тази маневра без да има какви-то и да е автомобили в насрещното и незнам колко дълго е отнело да стигна до средата на ремаркето но повярваите ми изпитах доста голям ужас когато видях задаващия се автомобил а колата едвам изпреварваше. След тази слу4ка не посмях да изпреварвам до края на пътуване-то. И после ми кажи 4е сам избивал комплекси като карам 250 кониов автомобил, еми не, прости мисля за собствената си сигурност и тази на пътниците до мен!
Последна промяна от worldcoolesdude_ на Пет 28 авг 2009 18:28, променено общо 1 път.
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Те за това са ти направени скоростите бе колега.като неможе връщащ скорост,вие искате хем да е икономична хем да е над 150 коня.Аз до сега проблеми със изпреварване със такъв голф съм имал 1 път,когато бензина ми беше скапан и бях за смяна на свещи.
Колга ,ти хубаво критукуваш нашите морги 1.4 неможел да изпреварва . Ами добре щом имаш кинти да изхранваш голям двигател да ти гори като ламя , и всичко заради едното изпреварване нямаш грижи карай си го . Аз до сега не съм имал проблем с този голф 1.4 от 5 на 4 и си изпреварвам . Въпроса е да знаеш как да изпревариш , това е съвсем различно - важно е задкормилното устройство в повечето случаи - всички смъртни случаи и катастрофи за шофиорска грешка , а всичките големи разбирачи : "колата била слаба , неможела да изпревари" айде моля ви се глупости са това . Нали виждам какво е по пътищата караш 200 коня и си мислиш , че си най - бърз ами ОК бърз си , но незнаеш на тоя отсреща какво му е в главата ,на колко ракии е и , че има такива дето не им пука да те прасене и айде после зарови се под земята заради мощната ти кола
Дай боже никому !!
- worldcoolesdude_
- Автомобил:
- Двигател:
Ще ви помоля да 4етете внимателно написано-то преди да давате отговори. Ясно ми е 4е 70% от хората в БГ карат коли до 100коня и изпреварват, само 4е то4но там е проблема както някои в тунинг.бг/форум-а беше казал "Пове4ето изпреварвания в страната се извършват с автомобили които отнемат пове4е време за извършване-то на тази маневра отколкото да отвориш консервена кутия". Което както ве4е казах си е равно на самоубииство! Пък знам ли, може и моя автомобил да е бил дефектен!
Аз спирам да коментирам по темата, вие дори не се замисляте над това което казах.
Аз спирам да коментирам по темата, вие дори не се замисляте над това което казах.- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
worldcoolesdude_ написа:Ще ви помоля да 4етете внимателно написано-то преди да давате отговори. Ясно ми е 4е 70% от хората в БГ карат коли до 100коня и изпреварват, само 4е то4но там е проблема както някои в тунинг.бг/форум-а беше казал "Пове4ето изпреварвания в страната се извършват с автомобили които отнемат пове4е време за извършване-то на тази маневра отколкото да отвориш консервена кутия". Което както ве4е казах си е равно на самоубииство! Пък знам ли, може и моя автомобил да е бил дефектен!![]()
Аз спирам да коментирам по темата, вие дори не се замисляте над това което казах.
Ми колега то в БГ ако всички можеха да си купят коли с по 250к.с. (СЛАВА БОГУ ЧЕ НЕ МОГАТ )
пак щеше да има голям проблем с изпреварването,тогава всички ще карат с 300 навсякъде и по-всяко време,кого ще изпревариш ???

Честито на колегата за новата придобивка,със здраве да си я кара и в сервиз да не влиза
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”