Харесва ли ви придобивката

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
vw_manqk
Автомобил:
Двигател:

Re: Харесва ли ви придобивката

Мнениеот vw_manqk » Нед 23 авг 2009 22:08

Честито

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Нед 23 авг 2009 22:34

Коле - кукле .

Потребителски аватар
worldcoolesdude_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот worldcoolesdude_ » Пон 24 авг 2009 8:08

Бързият написа:Коле - кукле .
4естито и от мен, смени джантите с 18-ки 4ерни и колата ще има много по добър вид, малко не ти завиждам по баирите с нея но щом те устроива.

Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот miti_kamenov » Пон 24 авг 2009 9:19

Честито колега и безаварийно шофиране :beer

Потребителски аватар
princo
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 1.8T Quattro 1997

Мнениеот princo » Сря 26 авг 2009 20:18

miti_kamenov написа:Честито колега и безаварийно шофиране :beer

:beer

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Сря 26 авг 2009 22:15

Абе хора не избивайте комплекси с това 1.4 !! Какво му е... ? Аман от "спортни" шофьори, като че ли сме държава с изключително спортни пътища... пълно с магистрали пък и хубави та 1.4 моторите ни спъват :screwy

Да си я караш със здраве и безавариино!! И не прекалявай с тунинга... винаги го повтарям, щото според мен до 1 граница е готино... но преминеш ли я, става смешно. Мисля си, че почернени джанти би било малко в повече...

Сега изглежда мн добре ;)

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Чет 27 авг 2009 15:07

Екстра е Колата !Много прилично си върви и разхода е добър остави какво говорят за 1.4 като бивш собственик на такъв мога да те поздравя за избора love.vwclub love.vw

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Чет 27 авг 2009 15:11

Честито,много е лачен.

Lion_Heart написа:Честита да ти е колицата,и какво като е 1.4???Не виждам нищо лошо.Нисък разход ,малък данък!Зарежи ги разбирачите,нека се возят на VR6-да ги изкарват веднъж в месеца за да ходят на кафе с тях и да пестят от закуски за данъка!!! mhihi mhihi mhihi

В голяма заблуда си ако мислиш,че това моторче харчи малко в това двутонно прасе. :)

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Чет 27 авг 2009 19:34

Хубаво голфче ,честито :да:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 27 авг 2009 23:25

Да, харесва ми :да:

Потребителски аватар
worldcoolesdude_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот worldcoolesdude_ » Пет 28 авг 2009 3:17

Haralampi написа:Абе хора не избивайте комплекси с това 1.4 !! Какво му е... ? Аман от "спортни" шофьори, като че ли сме държава с изключително спортни пътища... пълно с магистрали пък и хубави та 1.4 моторите ни спъват :screwy

Да си я караш със здраве и безавариино!! И не прекалявай с тунинга... винаги го повтарям, щото според мен до 1 граница е готино... но преминеш ли я, става смешно. Мисля си, че почернени джанти би било малко в повече...

Сега изглежда мн добре ;)

Тебе някога било ли тее страх да изпреварва6? Е мен да! И се зарекох пове4е на автомобил с по малко от 100 коне да не возя никои друг освен себе си. А ето какво ми се слу4и миналото лято. Връщам се аз от северна България и карам по пътя които е между Враца и Оряхово.(пътя е 4удесен и предпоставя развиване на по-високи скорости.) Та зна4и 5 4овека в 91-ва пасат 1.8 сложил сам от наи - хубавия бензин надяваики се 4е ако не помогне поне нема да скопи и без това бавната кола. Беше около обед и движението беше натоварено. Та карам аз зад един тир които се движеше с 80. По принцип с които и да е от сегашните ми автомобили такова изпреварване не би било проблем дори на 6-та но ето какво се слу4ва в пасата. Свалям аз на 4-та и запо4вам да изпреварвам само 4е разлика в ускорението няма, свалям на трета без никакво подобрение в ускорение-то стигам до средата на ремаркето и отпред се задава автомобил, набих спира4ки и се вмъкнах зад тира като насрещно движещият се автомобил мина покраи нас. Бях по4нал да правя тази маневра без да има какви-то и да е автомобили в насрещното и незнам колко дълго е отнело да стигна до средата на ремаркето но повярваите ми изпитах доста голям ужас когато видях задаващия се автомобил а колата едвам изпреварваше. След тази слу4ка не посмях да изпреварвам до края на пътуване-то. И после ми кажи 4е сам избивал комплекси като карам 250 кониов автомобил, еми не, прости мисля за собствената си сигурност и тази на пътниците до мен!

Последна промяна от worldcoolesdude_ на Пет 28 авг 2009 18:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Пет 28 авг 2009 8:44

Те за това са ти направени скоростите бе колега.като неможе връщащ скорост,вие искате хем да е икономична хем да е над 150 коня.Аз до сега проблеми със изпреварване със такъв голф съм имал 1 път,когато бензина ми беше скапан и бях за смяна на свещи.

rafa90
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rafa90 » Пет 28 авг 2009 14:09

Колга ,ти хубаво критукуваш нашите морги 1.4 неможел да изпреварва . Ами добре щом имаш кинти да изхранваш голям двигател да ти гори като ламя , и всичко заради едното изпреварване нямаш грижи карай си го . Аз до сега не съм имал проблем с този голф 1.4 от 5 на 4 и си изпреварвам . Въпроса е да знаеш как да изпревариш , това е съвсем различно - важно е задкормилното устройство в повечето случаи - всички смъртни случаи и катастрофи за шофиорска грешка , а всичките големи разбирачи : "колата била слаба , неможела да изпревари" айде моля ви се глупости са това . Нали виждам какво е по пътищата караш 200 коня и си мислиш , че си най - бърз ами ОК бърз си , но незнаеш на тоя отсреща какво му е в главата ,на колко ракии е и , че има такива дето не им пука да те прасене и айде после зарови се под земята заради мощната ти кола :) Дай боже никому !!

Потребителски аватар
worldcoolesdude_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот worldcoolesdude_ » Пет 28 авг 2009 18:39

Ще ви помоля да 4етете внимателно написано-то преди да давате отговори. Ясно ми е 4е 70% от хората в БГ карат коли до 100коня и изпреварват, само 4е то4но там е проблема както някои в тунинг.бг/форум-а беше казал "Пове4ето изпреварвания в страната се извършват с автомобили които отнемат пове4е време за извършване-то на тази маневра отколкото да отвориш консервена кутия". Което както ве4е казах си е равно на самоубииство! Пък знам ли, може и моя автомобил да е бил дефектен! :screwy :banghead: Аз спирам да коментирам по темата, вие дори не се замисляте над това което казах.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 28 авг 2009 19:59

worldcoolesdude_ написа:Ще ви помоля да 4етете внимателно написано-то преди да давате отговори. Ясно ми е 4е 70% от хората в БГ карат коли до 100коня и изпреварват, само 4е то4но там е проблема както някои в тунинг.бг/форум-а беше казал "Пове4ето изпреварвания в страната се извършват с автомобили които отнемат пове4е време за извършване-то на тази маневра отколкото да отвориш консервена кутия". Което както ве4е казах си е равно на самоубииство! Пък знам ли, може и моя автомобил да е бил дефектен! :screwy :banghead: Аз спирам да коментирам по темата, вие дори не се замисляте над това което казах.

Ми колега то в БГ ако всички можеха да си купят коли с по 250к.с. (СЛАВА БОГУ ЧЕ НЕ МОГАТ )
пак щеше да има голям проблем с изпреварването,тогава всички ще карат с 300 навсякъде и по-всяко време,кого ще изпревариш ??? :lol: :drinking:

Честито на колегата за новата придобивка,със здраве да си я кара и в сервиз да не влиза :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”